[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-10-31 | Notis / Politik
2002-11-11 | Boyahed tipsar
2006-11-10 | Notis / Politik
2002-12-09 | Ifylles

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Undgå bakfyllan dagen efter
Av Johabbed bin Laugsson
2003-01-06
Boyahed tipsar
Nyåret har kommit och gått, men för de riktiga proffsen ska det banne mig supas minst tre gånger i veckan. Alkoholism är ju den senaste hippa ungdomsflugan, som vi sett i televisionen, men skamligt många av dessa nya alkoholister saknar viktiga kunskaper om hur man hanterar sin apfylla. Det främsta problemet, enligt en enig stab dryckesvanesexperter, är deras ständiga förmåga att må dåligt dagen efter, vilket kan leda till otrevligheter som att personerna i fråga inte orkar dra ut och kröka även på lördagen. I sanning ett folkhälsoproblem, så då är det dags för Boyahed.com att, likt Läderlappen och Robin, komma till undsättning.

·Studier visar att folk som stannar hemma med en bingobricka och ser på Lasse Kronér öppna luckor istället för att gå ut och dricka visserligen har ett jävligt mycket tråkigare liv, men till större utsträckning slipper baksmälla dagen efter. Några av de vanliga symptomen, som exempelvis huvudvärk, torr mun och yrsel, kan dock även infinna sig under Bingolottotittande.

·För varje öl du dricker bör du även förtära en näve chips alternativt chilinötter. Så länge någon annan betalar, åtminstone.·Håll dig till en eller ett par sorters alkohol under en kväll. Blandar du t ex öl, vitt vin, vodka, punsch, slivovicz, whiskey, tequila, ouzo, och absinth så lär du vakna med hyfsat mycket huvudvärk dagen efter. Kombinationen öl, rött vin, vodka, punsch, slivovicz, whisky, tequila, absinth, och ouzo är dock förvånansvärt hälsosam.

·Drick stora mängder vatten innan du går och lägger dig, och ligg kvar länge i sängen dagen efter. Om dessa två tips i kombination kräver att du blir sängvätare, så är det uppoffringar man får leva med.

·Tillåt inte bakfyllan ta överhanden: Se till att du är ständigt packad och sluta inte under några omständigheter att dricka.

·Låt bli att äta någon större mängd överjästa körsbär tillsammans med din nyfunne vän griseknoen. Förgrymmade unge! Det är du och jag, Alfred.

· Sätt på prinsessan Madeleine. Det hjälper inte nödvändigtvis mot bakfyllan, men du kan i alla fall skryta med att ha bångat på lillsessan. Och det är faktiskt inte fy skam, eller hur?

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut