[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2002-12-09 | Nya produkter
2006-08-15 | Notis / Meddelanden
2007-09-01 | Notis / Utrikes
2005-08-24 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Planera ditt självmord
Av Jan Karlsson
2003-01-27
Boyahed tipsar
Nytt år och nya möjligheter. Kanske har du börjat studera, kanske har du ett nytt jobb, eller så fortsätter du i gamla fotspår. I vilket fall känns det förmodligen rätt pissigt att behöva slita sig från ledigheten och börja gnola och slita för den elake förmannen. Vintern är den tid då flest tar livet av sig och nu behöver du inte längre vara anvundsjuk på dem som lyckats slippa undan; Boyahed.com hjälper dig att på bästa sätt planera ett självmord.


· En del viktiga förberedelser måste göras; du måste först fundera ett snyggt -- gärna effektfullt -- sätt att vika hädan. Helst skall det vara lite originellt så att du får den uppmärksamhet du förtjänar! Vidare måste du komponera ett testamente där du skriver vem som ska ha allt skräp du samlat på dig under åren, sedan ge det till ett juridiskt ombud. Med detta klart skall en tidpunkt sättas, lämpligtvis en tid då så många som möjligt kan bevittna din seger över livet.

· Om du är mån om dina efterlevande bör du videofilma händelsen. Det tidigare inspelade innehållet på videokassetterna bör dock raderas först, så att du inte riskerar att dina barn får se de heminspelade "kärleksfilmerna" som du så prompt skulle spara. Efter din bortgång kan dina nära och kära sälja rättigheterna till den förevigade självavrättningen och tjäna storkovan.

Fan, jag glömde kostymen!


· Väljer du att hänga dig själv så kan du, trots hängningens låga status i självmordskretsar, piffa upp det hela med lite låtsasblod. Stoppa in ett par blodkapslar i munnen och bit sönder dem i samma ögonblick som repet dras åt kring din bräckliga nacke och hals -- vips så blir det hela mycket fräckare (och gör dessutom videoinspelningen lite värdefullare)!

· För att göra det hela med lite klass bör du använda dina sista besparingar till att skaffa en schyst mörk kostym, en vit skjorta och en svart slips. Spring även förbi frisören. Repliken: "Skulle jag kunna få det gratis? Jag ska nämligen ta livet av mig..." brukar fungera bra och den sparar dig några slantar som du i stället kan använda på ett par snygga och rena kalsonger -- vi vet ju alla hur pinsamt det är att ligga död på obduktionsbänken i bromsspårsbeprydda fillingar.

· Sätt på prinsessan Madeleine. Det hjälper dig inte nödvändigtvis att planera ditt självmord, men du kan i alla fall dö jävligt lycklig efter att ha bångat på lillsessan. Och det är faktiskt inte fy skam, eller hur?

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut