[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2002-11-11 | Notis / Kultur & N
2007-10-11 | Notis / Inrikes
2002-11-25 | Debatt

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Slipp dina sömnproblem
Av Johabbed bin Laugsson
2003-02-17
Boyahed tipsar
Den inneboende ironin med att folk som har svårt att somna om kvällarna även har svårt att vakna har förbryllat forskare sedan urminnes tider. Och med alla kvalitetsprogram schemalagda sent om kvällarna -- som exempel kan nämnas "Kvinnofängelset", "Brott och Skratt", eller SVT24:s vädersändningar --ökar den grupp människor som påverkas av detta mystiska fenomen. Som alltid finns hjälp att tillgå om man bara tittar åt sin närmsta nyhetssatirsida vid namn Boyahed.com. Här vi går:

· Alla människor har olika dygnsrytm. Om du till exempel har en tendens att somna framåt morgonkvisten och sova dig igenom dagen, så får banne mig folk i din omgivning, din partner, och din arbetsplats se till att anpassa sig.

·Innan du går och lägger dig, testa att dunka ditt huvud mot väggen fem till tio gånger. Krävs det fler än så, så dunkar du för löst.· Vad gäller sömntabletter är det viktigt att minnas att mängden piller står i direkt proportion med mängden sömn de frambringar. Om du vill vara säkert på att sova riktigt, riktigt djupt och riktigt, riktigt länge bör du dra i dig minst två fulla burkar och en pava vodka på ett hotellrum i Antwerpen.

· Akupunktur anses av vissa vara en effektiv metod för att bota sömnlöshet. Se dock till att inte glömma nålarna i, då detta kan skapa väldiga obehag om du rör dig i sömnen.

·Undvik att dricka kaffe, te, äta sockerrika produkter, eller trycka i dig en större dos amfetamin omedelbart innan du planerar att gå och lägga dig.

·En metod som kan vara effektiv mot sömnsvårigheter är att lyssna på sövande ljudband, som exempelvis havsvågor eller inspelningar av Bo Lundgren-tal.

·Ha sex med prinsessan Madeleine. Det kanske inte hjälper mot sömnsvårigheter i längden, men du kan åtminstone skryta med att ha bångat på lillsessan. Det är faktiskt inte fy skam, eller hur?

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut