[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2002-11-25 | Guide
2004-10-17 | Recension
2008-03-17 | Notis / Ekonomi
2006-10-12 | Notis / Politik

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2003
Av Boyahed.com
2003-05-12
Kultur & N


Herrtidningen Café måste på något vis ha fått nys om Boyahed.coms planer att göra en lista över Sveriges 69 Osexigaste, för de verkar ha snott vår idé, om än med sexighet istället för osexighet, i sitt kommande nummer. Tjuvar. I alla fall, vi på Boyahedredaktionen har under den senaste dagarna bara haft osexighet på hjärnan så till den grad av vi fått psykiska problem. Lite neuros är dock ett billigt pris att betala för den ultimata svenska osexighetslistan.

Efter moget övervägande och krigisk stämning lyckades vi till slut bokföra varenda svensk medborgare i vårt olagliga register och sedan väga deras osexigheter mot varandra. Resultatet av denna studie presenteras nu för hela världen att läsa, så varsågod. Ha i åtanke att detta är ett helt igenom vetenskapligt arbete med så objektiva bedömningar som möjligt, och att män, rent objektivt, i regel är betydligt mer osexiga än kvinnor.

Om du känner dig manad får du gärna diskutera listan i vårt svettforum!


Sveriges 69 osexigasteTM
69. Babben Larsson

Boyahedredaktionen hade till en början tänkt att exkludera Babben från listan. Dels för att hon förtjänar pråpps för att hon kan vara lite rolig då och då och det är tillräckligt synd om folk som kommer från Gotland, men främst på grund av den extrema förutsägbarheten i att ha med henne. När vi insåg att vår mailserver inte skulle klara av de tusentals mail som skulle ha anmärkt på att vi “missat Babben Larsson" ändrade vi oss dock och föll till föga.
68. Anna Dabrowski

Mer föraktfull och patroniserande överklassbrud är svårt att hitta. Anna och hennes minst sagt udda syn på hur normala ungdomar lever kommer förmodligen skapa problem för henne inom en snar framtid. Om/när någonting väl händer, kommer hon ligga på sjukhusbädden och försöka köpa sig ur sin koma.67. Johann Neumann

Iprenmannen som slog igenom (nåja) i “Jönssonligan på Mallorca” har lyckats skaffa sig en fin karriär som hoppande fysiskt smärtstillande, psykiskt sinnesrubbande piller. Han mäter in på dryga 95cm, och hur smärtstillande är det egentligen att försöka köra ner ett sånt piller i halsen?
66. Adam Alsing

"Vadå humor? Va? Men seriöst, kom igen... vad menar du? Humor? Vad betyder det? Kom igen då! Säg! Jag vill veta... jag måste få veta! Humor sa du? Vad är det? Jag är dum i huvudet."65. Jessica Folcker

Ser ut som en skyltdocka. Uppför sig som en skyltdocka. Sjunger som en skyltdocka. Boyahed.com tillhör inte delen av Sveriges befolkning som blir upphetsade över skyltdockor.
64. Turbo

Den lille ilskne fyrkanten, fotbollsspelaren Magnus Svensson kallas “Turbo” på grund av sin snabbhet, men vi skulle hellre föreslå ett smeknamn baserat på Jonas Leksells bullterrier: Tudor. Samma kroppsform, huvudform, och sexighet. Han verkar ha ramlat ur det svenska landslaget, men får hoppas på ett byte tillbaka till en dansk klubb. För vi vet ju alla att om man spelar i danska ligan, då platsar man banne mig i landslaget, åtminstone enligt Lars-Tommy.63. Bertram Heribertsson

Hemma hos herr och fru Heribertsson för ca 50 år sedan: "Okej, vi döper honom till Bertram. Den här osexige jävlen ska få lida. *elakt skratt*"
62. Ingvar Kamprad

Miljardären som bara sitter där med sina pengar i madrassen för att vi andra ska få lida. "Vad ska jag med en ny skjorta till? Jag har ju redan en skjorta." Snålhet har väl aldrig klassat som särskilt sexigt. Inte heller nazism, för den delen. "Oturligt" nog för Ingvar befattar han sig med båda ovanstående företeelser, samt hög ålder. Dessa tre faktorer gör honom riktigt osexig.61. Lasse Anrell

Det är en skrämmande värld vi lever i när Lasse Anrell får klassas som landets mest framstående sportjournalist. Man förundras av hur kul han kan tycka att "tagen bakifrån"-skämt fortfarande är efter att man sett ungefär ett gross exempel, och ett ständigt debattämne på boyahedredaktionen är om Lasse Anrell och hans kollegor verkligen lärt sig skriva den där typiska Aftonbladetstilen självmant, eller om tidningen har en särskild anställd som går in och bryter av meningar, lägger in "..." och tankstreck, och i allmänhet fördummar det hela för att pöbeln ska kunna läsa artiklarna utan att lägga märke till bristen på innehåll. Vi är rädda för att det är det förstnämnda.
60. Birgitta Dahl

Man kan förstå att det var slöa riksdagsdebatter när Birgitta Dahl var på talmanstronen för några år sedan. Med en uppsyn som hennes skrämdes alla till tystnad, även de blinda riksdagsledamöterna.

 1   2   3   4   5   6   7   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut