[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2003-02-17 | Notis / Inrikes
2005-04-13 | Notis / Politik
2004-08-03 | Notis / Utrikes
2007-02-03 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2003: 49-40
Av Boyahed.com
2003-05-12
Guide

49. Martin Timell

Timell, Timell, Timell. Ständigt dessa Timellare. Martin Timell har med sin brutalt osexiga ordvitsstil (han är trots allt upplärd av Arne Hegerfors) och snickeri lyckats ta svenska folket med storm. Länge trodde vi att detta var allt man behövde hantera, men ack så fel vi hade. Snacka om att ta svågerpolitiken till helt nya höjder. Det dröjde inte länge förrän de mest avskyvärda släktingar började poppa upp på TV-skärmarna.
48. Nils Petter Sundgren

Filmrecensenten med snart 200 år i branschen på nacken. Ärligt talat börjar det synas nu – när Nils Petter pratar fladdrar rynkorna ofrivilligt i kollegan Wiklunds ansikte. Kunnig? Som fan. Osexig? Så inihelvete.47. Anders Timell

Timell, Timell, Timell. Ständigt dessa Timellare. Anders Timell har med sin brutalt osexiga ordvitsstil (dock med snabbare käft än brodern Martin. Fortfarande lika humorbefriat och osexigt, dock) inte på något sätt lyckats ta någon alls med storm. Länge trodde vi att de två bröderna var allt man behövde hantera, men ack så fel vi hade. Snacka om att ta svågerpolitiken till helt nya höjder. Det dröjde inte länge förrän ännu fler avskyvärda släktingar började poppa upp på TV-skärmarna.
46. Andres Lokko

Andres var ganska osexig som fruset lik i NileCity. Sedan dess har det bara gått utför.45. Marie Fredriksson

Bildar tillsammans med KK:n Per Gessle gruppen Roxette. Behöver det sägas mer? Kanske, om bara för att nämna hennes osunda bruk av läderbyxor och hennes totala brist på taktkänsla när hon står på scen och “diggar” till sin “musik.”
44. Mathias Timell

Timell, Timell, Timell. Ständigt dessa Timellare. Spolingen Mathias Timell är det yttersta beviset på klanen Timells planer att ta över världen. Ungjäveln, en liten jävla spoling, får tack vare pappsen resa care of När & Fjärran, och TV4 är bevisligen nepotismens Mecka. Möjligtvis har den lille snorvalpen tagit ett gäng mellanstadieflickor med storm. Vad väntar nu? Farmor Eulalia Timell, med sin knubbiga kroppsbyggnad och skalliga huvud, står enligt rapporter i kö för att ta över Bingolotto.43. Ola Skinnarmo

Han kan klättra, springa, cykla, paddla, segla – allt samtidigt! En mångsysslare utan levande like, och även en hockeyfrilla utan dess like. Har vi inte under det decennium som hunnit passera sedan 80-talet insett att det inte funkar längre?
42. Stefan Holm

Världsetta i höjdhopp på höjder ungefär en halvmeter under världsrekordet. Stefan är kort för att vara höjdhoppare, men kompenserar genom att vara väldigt ful och ha sina shorts uppe vid armhålorna. Sexigt som fan, på tvärtomspråket.41. Marit Paulsen

EU-fightern Marit dundrar fram med käften och nunan som värsta vapen. Det är inte många EU-politiker som trotsar henne, däremot (förståeligt nog) många som undviker henne. Det borde du också göra.
40. Staffan Strand

Det är i sanning imponerande när en människa ur duon Stefan Holm och Staffan Strand kan profilera sig som den mer nördiga. Staffan lyckas med bravur, och vi applåderar konststycket. När Mr. Strand tar av sig höjdhoppsdressen och går på gatorna som en vanlig man är han datoringenjör, men har en extremt ful hemsida.

 <<   1   2   3   4   5   6   7   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut