[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2003-05-28 | Notis / Ekonomi
2008-08-24 | Photoshop
2005-04-20 | Inrikes
2002-12-09 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2003: 29-20
Av Boyahed.com
2003-05-12
Guide

29. Martin Svensson

Mannen som gav oss “Yeah Yeah, Wow Wow”, “Fiskar som viskar”, och flera andra klatschiga slagdängor. Om reinkarnation fungerar bör dessa förpassa honom till en välförtjänt tillvaro som binnikemask i nästa liv. Martin är 25 år gammal i köttet, men om hans textförfattande är någon indikation, en sprudlande och smått efterbliven elvaåring i sinnet.
28. Josefine Crafoord

Efter att ha agerat Yoko Ono till Just D:s The Beatles embarkerade fru Crafoord på en karriär som jobbig modesubba. Tur det, för några andra talanger verkar hon överhuvudtaget inte ha. Troligtvis skaffade hon barn enbart för att hon tröttnat på nakenhunden hon brukade bära som accessoar. Numera har hon, säkerligen via någon form av svågerpolitik, fått jobb som hallåa på TV4, och underverket att hon inte lyckas vara lika jobbig där som överallt annars räddar henne från en verklig topplacering. Vi misstänker att hästbedövningspiller spelar en stor roll i hennes nya, icke-mordlustframkallande personlighet.27. Berth Milton Jr.

Slajmigare porrkung får man leta efter. Inte för att han är vd för porr- och diverseföretaget Private, snarare för hans dubbelmoral och krypiga yttre. Han kan gott lära sig stå mer för sin sak. Eller lite mindre, beror på hur man ser det. Och passa dig när du skakar hand med honom – du vet aldrig i vem den handen har varit.
26. Robinson-Robban

En kille som har utnyttjat sitt dokusåpakändisskap mer än hälsosamt mycket – och tro det eller ej – lyckats med det. Tyvärr så kommer vi alla ihåg den späckätande grisen från Norrland som deltog i Robinson för ett par år sen. Och nu är han aktuell igen, i kommande Robinson (sic!). Åh, Satan, varför gör du såhär mot oss!25. Tomas Brolin

Rikshjälte -94. Riksfetto -03. Brolin slutade med fotboll och gick och blev lite knubbig. Den före detta medlemmen i Friends in Need har fallit så långt ner på respektskalan att TV-producenterna för idrottsgalan omedelbart och humoristiskt går till en bild av Tomas när någon nämner ordet "fetma". När hela ens person har blivit en punchline, då står det inte bra till med sexigheten.
24. Gustav Fridolin

Herr Frigolit är före detta språkrör för Grön ungdom, men när han gick och blev 19 år och alltså betydligt äldre än Miljöpartiets genomsnittsålder avgick han till förmån för att bli Riksdagsledamot. Han har bland annat lagt fram en motion om att sänka sin egen lön, samt en om att ledamöter med efternamnet Fridolin borde synas mer i pressen. Tillförlitliga källor säger att Gurra-Fridde sökt till Robinson, Baren, Big Brother, och andra dokusåpor inte mindre än 125 gånger, för detta, vänner, är en mediekåt jävel.23. Anna Book

Trots att Anna Book inte gjort ett dugg som kan klassas vara av det minsta allmänintresse sedan 1986 så envisas hon med att med jämna mellanrum dyka upp lite här och där och berätta om hur det går med hennes bantning. Som för att påminna om varför hon existerar talar hon ständigt med bäbisröst för att man ska minnas hennes schlagerhit från när hon var en liten kicka. Den person som vill ha sex samtidigt som de har “ABC” rullandes i huvudet under akten måste ha allvarliga psykiska problem.
22. Victoria Silvstedt

Om Victoria Silvstedt har låtit operera sig plastig, fått clownläppar och ordnat till en blonderad Peggy Bundy-frisyr i en medveten strävan att skapa en parodi på en sexsymbol, då har hon lyckats utmärkt. Tyvärr tror vi inte att så är fallet. Ändå verkar hon vara ett kvinnoideal för många brunstiga småstadsboende artonåringar som har svårt att inse faktum: Victoria ser ut ungefär som en uppblåsbar knulldocka, men har en betydligt mer enerverande personlighet.21. Bert Karlsson

Tänk vad ett lågbudgetprogram där lågbudgetskivbolag letar efter lågbudgettalanger kan göra för någons image. Helt plötsligt är Bert Karlsson en rolig och älskvärd figur, vars fisar och uttalanden om kåta blickar garvas bort. Helt plötsligt är Bert Karlsson en skojfrisk liten riksnarr som får helsidor kvällstidningspropaganda bara han knäpper med fingrarna. Vakna, Sverige! Det handlar trots allt om Bert Karlsson, och Bert Karlsson är för fan definitionen av taktlös osexighet.
20. Tomas Tengby

Stackars Mat-Tina som måste jobba med denna amöba. Hon har troligtvis en ruskig arbetsskada som gör att hon i bakhuvudet alltid hör Tomas röst ställa dumma frågor, vart hon än går eller gör. Förmodligen blir det lite obehagligt för Tina i vissa situationer. “Har du sex nu Tina? Har du sex?”

 <<   1   2   3   4   5   6   7   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut