[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2004-11-06 | Notis / Utrikes
2003-01-06 | Notis / Inrikes
2002-12-23 | Topp 5

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2003: 19-10
Av Boyahed.com
2003-05-12
Guide

19. Niklas Strömstedt

Herr Strömstedt är något så roligt som en svensk version av Ross Geller från TV-serien Vänner: Båda har nämligen blivit dumpade av sina respektive fruar till förmån för en annan kvinna. Skillnaden är att Ross är en komisk karaktär medan Niklas Strömstedt, oss veterligen, är en verklig person. Niklas handskades med skammen att göra snyggingen Efva Attling lesbisk genom att med svansen mellan benen bilda gruppen GES samt gifta sig med Agneta Sjödin.
18. Per Nunstedt

Hahahahaha! Per Nunstedt! Kolla på grabben! Hahahahahaha! Per! Nunstedt! Hahaha!17. Grynet

OK, det är en påhittad karaktär. Yrkesbeskrivningen är troligen att hon ska vara så jobbig som möjligt, och det lyckas skrämmande bra. Med krulligt hår och feministglasögon plöjer hon väg för en generation förstörda barn som i framtiden aldrig kommer kunna föra en vettig konversation utan att slänga in en miljard "ba", "typ", "asså" och liknande anskrämliga "ord" i meningarna. Att lyssna och se på Grynet är en plåga, och det är frågan om det inte var "Grynets Show" som var på i Graceland, när Elvis sköt sönder sin tv.
16. Jan Scherman

Den tredje Bronettbrodern Jan Scherman får stå som symbol för TV4, Sveriges i särklass osexigaste TV-kanal. Medan Kanal 5 och TV3 vet att de bara producerar skräp försöker den snälla markbundna reklamkanalen låtsas att de då och då har högre ambitioner. Dessa utmynnar i pseudojournalistik som Kalla Fakta, mer ‘seriösa’ dokusåpor som skitprogrammen Farmen och Camp Molloy – låt folk supa för fan, det är det enda som dokusåporna underhållande – och anställning av såpass respektingivande skjutjärnsjournalister som Lennart Ekdahl och Malou von Sivers. Skrattretande.15. Alice Timander

Sveriges äldsta nu levande(?) människa. Ett tips: När risken för lårhalsbrott endast överstigs av suget efter kattmat, då är det dags att sluta gå på kändispartaj.
14. Filip Hammar

Skribent för Aftonbladet och nazistupplyst intervjuare av Treblinka-Emma i humorprogrammet “Ursäkta Röran (vi klipper om)”. Kolla in frisyren. Låt dig förfäras av den smått skäggliknande hårväxten på hakan. Filip Hammar tycks leva i någon sorts alternativ verklighet där TV4:s unga sportankare och deras löjliga fjun är ett ideal att sträva efter.13. Lilleman

Den lille Lindängenrapparen har moppemustasch, vilket tvärtemot vad JC-snubbar Sverige runt tycks tro är extremt osexigt. Det som skickar Lilleman högre i osexighetslistan än dessa no-names är främst en liten textrad i Corneliscovern “Trasiga skor”: “Ciggen dom kostar, liggen dom kostar...” Lille Lilleman verkar alltså av allt att döma spendera sina pengar på Industrigatan. Är man sexton år gammal, känd, och behöver betala för sex, då är man fan illa ute.
12. Tomas Ledin

Nu är jag helt gaaaalen, gaaaalen på dina jävla blahajtexter, Tomas Ledin. Du ska veta att jag hatar dig. En del av min näve kommer alltid slå på dig. Sätt en glass i din mun och håll käften, snälla.11. Hannah Widell


Har man Rikki Lake som sin stora idol så kan man räkna med att hamna ganska högt på vilken osexighetslista som helst. När man sedan lägger till en klädsel som ser ut som barnrumsgardiner någon spytt på, samt världens löjligaste vinkning som kännetecken, då är det ännu värre.
10. Martin "E-Type" Eriksson

Med fem exakt likadana plattor bakom sig har E-Type hittat ett fungerande koncept. Han vet hur man lurar den dumma svenska massan, helt enkelt. Props. Dock, långt hår, kläder och en image inspirererad av hårdrocksvärlden går inte riktigt, ursäkta – inte alls, ihop med eurodisco eller europop. Man kan bäst likna det vid en kvinna i en mans kropp, och det mina vänner är inte sexigt. Inte på långa vägar.

 <<   1   2   3   4   5   6   7   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut