[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2003-01-06 | Topp 5
2007-09-05 | Notis / Politik
2007-04-26 | Debatt
2003-11-23 | Recension

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Jungfru Marias sexliv
Av Boyahed.com
2003-05-28
FAQ/OFF
Allt du velat veta, men alltid varit för mogen för att fråga om Jungfru Marias sexliv presenteras i denna FAQ/OFF (Frequently Asked Questions/Ofta Frågade Frågor).


Jungfru Maria är död, och har därmed inte kunnat svara direkt på dessa frågor. Boyahed.com har däremot anlitat en stor ansamling religion- och historievetare, som gjort noggranna och exakta efterforskningar på ämnet. Ytterligare frågor om Jungfru Marias sexliv kan skickas till jungfrumaria-faqoff@boyahed.com.1.1. Var Jungfru Maria verkligen jungfru, i betydelsen oskuld?

Nej. Jungfru Maria var, åtminstone efter sin femtonårsdag, verkligen inte oskuld.

1.2 Så Josef var där och lekte, alltså?

Det var han inte. Så vitt Josef visste så var och förblev Maria oskuld hela livet ut. Josef var lite trög. Han höll sig mest till att karva krubbor, och det är tveksamt om han ens visste vad samlag innebar.

1.3 Så blev Jungfru Maria verkligen gravid genom att en ängel kom ner och bonkade på henne?

Alla religionsforskare i Boyaheds panel är rörande överens: Änglar finns inte.

1.4 Vem var det då som gjorde Maria gravid?

Låt oss säga så här: Josef hade aldrig samlag med Maria. Änglar finns inte, så Maria ljög om hur hon blivit gravid. När ungen väl föddes så kom tre främmande karlar ('De Tre Vise Männen') förbi med presenter. Dra dina egna slutsatser.

1.5 Vänta nu. Menar ni att de tre vise männen skulle vara farsor till Jesubarnet?

Givetvis var de inte de tre vise männen farsor till Jesubarnet, något sådant skulle vi aldrig påstå. Alla tre kan rimligtvis inte ha varit farsor till samma barn, utan det måste helt enkelt ha funnits en tveksamhet om vad som egentligen hände den där vilda natten då de idkade gangbang. Troligtvis dracks det en hel del vin.

1.6 När hände det här då?

Titta i din kalender. 25 mars, Marie Bebådelsedag, nio månader före jul. Detta sammanfaller enligt våra historiker smidigt med ett besök av en kringresande cirkus från "österlandet," som bland annat höll sig med minst tre spågubbar av tveksam karaktär.

1.7 Ni har inte tänkt på att många kan bli förargade av detta dokument, då det motsäger den allmänt vedertagna uppfattningen om jungfru Maria och hennes förehavanden?

Vi är journalister. Allt för sanningen.

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut