[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-07-07 | Boyahed gratulerar
2003-07-23 | Ifylles
2005-10-10 | Sport
2007-01-16 | Dokument

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Big Brother-Lindas sexliv
Av Boyahed.com
2003-07-23
FAQ/OFF
Allt du velat veta, men alltid varit för mogen för att fråga om Big Brother-Lindas sexliv presenteras i denna FAQ/OFF (Frequently Asked Questions/Ofta Frågade Frågor).

Vi vill tacka Big Brother-Linda, som tagit sig tid ur sin hektiska vardag för att under de senaste veckorna tillhandahålla Boyahed.com alla relevanta detaljer angående hennes sexliv. Boyahed.com har sedermera sammanställt informationen till denna praktiska FAQ/OFF. Ytterligare frågor om Big Brother-Lindas sexliv kan skickas till bigbrotherlinda-faqoff@boyahed.com.1.1. Är Big Brother-Linda oskuld?

Hahahaha. Hahahahaha. Haha. Ha.

1.2 Hur ofta har Big Brother-Linda sex?

Det beror på. Under tiden dokusåpan Big Brother pågick hade Big Brother-Linda sex 1-2 gånger per dag, tillsammans med pojkvännen Big Brother-Micke. På senare tid, utanför huset, har det blivit betydligt mer sällan.

1.3 Vad är Big Brother-Lindas favoritställning?

Big Brother-Lindas favoritställning är ett samlag lite halvt invirad i stora lakan, alltmedan hon bevakas av tre till fyra kameror som sänder händelsen till stora delar av Sveriges befolkning.

1.4 Det kan väl inte vara så lätt att återskapa nu när dokusåpasäsongen sedan länge är slut?

Nä, precis. Bristen på möjligheter att ha sex i denna speciella ställning är för övrigt just det som lett till den ovannämnda avtagande sexfrekvensen.

1.5 Har Big Brother-Linda och Big Brother-Micke då alltså inte sex överhuvudtaget längre?

Jo, det händer. Tack vare de hjälpsamma skribenterna vid Aftonbladet får Big Brother-Linda då och då fortfarande utlopp för sin exhibitionistiska ådra, via chockerande reportage om att hon har opererat brösten, eller ungefär vad som helst. Detta går Big Brother-Linda igång på. Man kan alltså utgå ifrån principen att en halvsidesartikel i Aftonbladet = ett tillfälle då Big Brother-Micke får doppa.

1.6 Hur kommer det att fungera i framtiden, när Big Brother-Lindas kändisskap och tidningsframträdanden avtar?

Det är helt klart ett stort ansvar som Aftonbladet har på sig. Kanal 5 tycks också vilja hjälpa, då det ryktas om att ge Big Brother-Linda en programledarplats i ett av de oerhört krävande eftermiddagslekprogrammen. Detta skulle vara av högsta vikt, för om behovet av ständig bekräftelse inte uppfylls påverkas inte bara sexlivet, utan Big Brother-Linda kommer sorgligt nog att helt enkelt förtvina och upphöra att existera. Allt som kommer finnas kvar är då en liten pöl läppfyllnadsvätska och två klotformade 750-grams geléklumpar.

1.7 Apropå det, hur stora bröst har egentligen Big Brother-Linda?

Big Brother-Linda har jättestora bröst.

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut