[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2009-06-04 | Kultur & Nöje
2007-01-16 | Dokument
2003-02-17 | Notis / Inrikes
2004-12-02 | Kultur & Nöje

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Rejects 4: Otrohetstest, Thorsten Flinck, HIV-mannen, m m... [2003-10-25]
Av Boyahed.com
2003-11-05
Dokument
Värt att notera (kanske): Vi fick med två inslag till detta avsnitt av programmet. Det gällde den nya Britney Spears-vaxdockan vars bröst för att efterlikna originalet ändrade storlek veckovis och som efter att Justin Timberlake besökt platsen inte längre var oskuld, plus ett tårdrypande vittnesmål om Göran Perssons översittarfasoner... från Alf Svensson.
Telegram: Otrohetstest för män

Ett norskt företag har nu börjat importera och sälja ett test som avslöjar kvinnor som är otrogna. Testet ger två rosa streck för positivt resultat om det finns sädesvätska i provet. Importören Sverre Hugo Rokstad säger till Godafton Sverige att de inte har några planer att lansera ett liknande test för män: "Nej, det finns redan. Det är ju bara att lukta på mannens pek- och långfinger."
Telegram: 24-åringen fyller 25

CLAES: "Rättegången mot den så kallade 24-åringen som är misstänkt för mordet på Anna Lindh kommer antagligen att dröja till slutet av december. Beslutet räknas av vissa som en framgång för 24-åringens advokat Peter Althin, som uppges ha en ny strategi för att få sin klient frisläppt. 24-åringen fyller nämligen år i början av december, och kommer därmed inte längre att vara just 24-åringen längre. "Då blir han ju oskyldig," ska Althin ha nämnt till en kollega. "Det finns ingen som helst bevisning som talar för att någon 25-åring skulle vara inblandad."
I studion: Bert Karlsson & Thorsten Flinck

CLAES: "I torsdags avslöjades det vilka 25 låtar som ska vara med och tävla i nästa års Melodifestival. Här för att diskutera detta har vi nu Sveriges egna schlagerkung Bert Karlsson..."

BERT: "Tackar."

CLAES: "Samt även Thorsten Flinck."

THORSTEN: [host, harkel]

CLAES: "Bert, du ligger alltså bakom inte mindre än tio av de 25 bidragen."

BERT: "Fämton. Tjugo kanske när intervjun här ä slut. Skriver kontrakt hela tiden."

CLAES: "Och du har tidigare i år även försökt att få just Thorsten Flinck till att ställa upp och sjunga i Melodifestivalen. Thorsten, du svarade via ett öppet brev i Aftonbladet, tackade nej, kallade Melodifestivalen för ett billigt spektakel, och skrev att du sjöng med... öhm..."

THORSTEN: "Kuken! Jag sjunger med.. med med, med kuken alltså. Jag sjunger med kuken."

BERT: "Han sjunger med kuken, alltså."

CLAES: "Bert, är du besviken över att Thorsten tackade nej?"

BERT: "Äh, jag kommer ju vinna ändå. Men nu har jag pratat med Thorsten om att sjunga en låt i Melodifestivalen 2005. Då ska jag nämligen ha tatt över hela skiten med Fäm Facktårri. Bara Fäm Facktårrielever i hela startfältet, alltså."

CLAES: "Men... Thorsten Flinck har väl ändå inte varit med i Fame Factory?"

BERT: "Han har varit med hela den här säsongen. Men vi har ju den här helylleimagen på programmet vettu. Vi klipper helt änkelt bort om det händer nåt spännande överhuvudtaget. Thorsten har varit med i flera månader, han har bara änte synts än."

CLAES: "Thorsten Flinck... Stämmer det här?"

THORSTEN: [ser fundersam ut.] Nä. Nä, det stämmer inte, det, det det... Eller kanske. Jag har en minneslucka på tre fyra månader tror jag."

[Flinck häller upp ett glas rött vin.]

THORSTEN: "Det, det det.. Det kan stämma."

BERT: "Det stämmer, han har vatt med, alltså. Å nästa år kommer Thorsten Flinck att sjunga i Melodifestivalen. Bögballad med Andres Esteche. Kommer gå hem skitbra i stugorna."

FLINCK: [Flinckar sig lite.]

CLAES: "Vi tackar där..."

[Han går vidare. ]

[OBS: Manus till dialogen kan säkert förbättras genom att göras om av Thorsten/David och Bert/Peter själva. Är dessutom osäker på hur välkänt Flincks citat om att han sjunger med kuken är, så det kanske inte funkar.]
Telegram: HIV-mannen gripen i Iran

CLAES: "HIV-smittade Mehdi Tayeb, mannen som hade sex med över 140 svenska kvinnor utan att informera dem om att han led av det dödliga viruset, har gripits i Iran. Tayeb, som även gått under namnet James Kimball, är mest känd under sitt alterego HIV-mannen, och källor till Godafton Sverige meddelar att när han greps hade HIV-mannen förutom sitt superhjälteklingande namn nu även sytt till sig en passande dräkt."

[BILD: föreställde en snubbe i hemmagjord superhjältekostym. kan dock inte länkas härifrån av diverse skäl]

 <<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut