[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-06-27 | Notis / Sport
2003-12-11 | Kultur & Nöje
2005-09-21 | Utrikes
2006-12-12 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Rejects 5: Rysare, Naken-Janne, Britney Spears, m m... [2003-11-01]
Av Boyahed.com
2003-11-05
Dokument
Värt att notera (kanske): Denna veckan hade vi osedvanlig idétorka av sällan skådat slag. Det vi knåpade ihop skrevs väldigt sent på natten mellan torsdag och fredag (programmet spelas in fredagskvällar), och resultatet blev som det blev. Inget togs med i programmet, samtligt refuserades.
Telegram: Tidernas värsta rysare

CLAES: "Lagom till Halloween utsågs nyligen Stanley Kubricks film "The Shining" till tidernas mest skrämmande skräckfilm; Detta enligt engelska Channel 4:s tittare. Näst mest skrämmande var enligt omröstningen Exorcisten, trea kom Hajen, och på en respektabel fjärdeplats kom en svensk amatörfilm av Peter Harrysson på en nudiststrand."
Telegram: Meningslöst

CLAES: I Toronto, Kanade avgjordes i veckan VM i sten, sax, påse. Vinnare av 2003 års upplaga av mästerskapen blev hemmasonen Rob Kreuger. Rob och majoriteten av de andra deltagarna kommer enligt uppgifter till Godafton Sverige även att ställa upp i VM i Meningslöshet senare i år....
Telegram: Chockerande forskningrapporter

CLAES: "Flera forskarlarm under veckan... Överviktiga barn löper större risk att få problem med hjärtat än normalviktiga barn, och det är dessutom betydligt mer troligt att barnen förblir överviktiga även i vuxen ålder. En annan rapport i veckan varnar för att snusande inte är att rekommendera för gravida kvinnor. Mm, chockerande nyheter... Enligt en undersökning exklusiv för Godafton Sverige är dessutom himlen blå, björnar skiter i skogen, och ja det är sant; påven har faktiskt en väldigt löjlig hatt."
Telegram: BB-Linda rasar. Naken-Janne likaså

CLAES: "Dokusåpakändisen Linda Rosing, känd från Big Brother, rasar nu mot de paparazzibilder på stjärnan och hennes nya pojkvän som publicerades i en skvallertidning i veckan. Linda säger i ett uttalande att hon är chockad och mycket upprörd över att nakenbilderna publicerats och tillägger att, citat, "om folk vill ta bilder på mig topless i fortsättningen får de faktiskt betala, precis som förut", slut citat. Vad priset för sådana bilder för närvarande ligger på är osäkert, men då både Slitz och Kanal 5 har haft råd kan det enligt experter knappast röra sig om några större summor."

[Annan story/inslag. Sedan:]

CLAES: "Dokusåpakändisen och nudisten Jan O. Jansson, känd från Farmen, rasar nu över de paparazzibilder på honom och hans nya flickvän som publicerades i en skvallertidning i veckan. På dessa nya smygtagna chockbilder är naken-Janne - hör och häpna - nästan fullt påklädd. Jan sägs vara chockad och mycket upprörd över publiceringen, och tillägger att, citat "att jag då och då har kläder på mig på fritiden är faktiskt min ensak", slut citat.

[Kan så klart matas ihop till ett enda telegram om man vill det.]
Telegram: Strömavbrott i Godafton-studion

CLAES: "Malmö drabbades på torsdagskvällen av ett stort strömavbrott som slog ut elnätet i stora delar av staden. Situationen löstes relativt snabbt, men experter varnar nu för ökad risk av strömavbrott även i andra delar av landet. I relaterade nyheter kan Godafton Sverige nu som första TV-program visa exklusiva och chockerande nakenbilder på Britney Spears, som ..."

[BLIPP. Fejkat strömavbrott med svart skärm i ett antal sekunder. Sedan kommer bilden tillbaka, "mitt i" Claes replik.]

CLAES: "..tre bröstvårtor." [lyssnar i sin öronsnäcka:] "Vi får nu höra att vi aldrig kommer kunna visa dessa bilder igen."
Telegram: Britney sprider datavirus

CLAES: "Britney Spears sprider datavirus. Ja, stjärnan används som lockbete när folk vill sprida skadliga dataprogram. Man uppmanas ladda ner en fil som påstås innehålla bilder på Spears, men som i själva verket innehåller destruktiva virusprogram. Britneys konkurrenter vill inte vara sämre, och det har nu framkommit uppgifter om att även Christina Aguilera sprider ett flertal olika former av datavirus." [paus.] "Ursäkta, en rättelse. Virusen Aguilera sprider har tydligen ingenting med datorer att göra."
Telegram: Kvinnorna, Moderaterna och Reinfeldt

CLAES: I färska opinionsundersökningar har Moderaternas stöd ökat sedan Fredrik Reinfeldts tillträde som ny partiledare. Med 23,6 procent har Moderaterna ökat hela 4 procentenheter sedan förra månaden. Stödet har främst kommit från kvinnor, men någon förklaring till varför just uppgången hos kvinnorna har ökat ges inte av rapporten. I andra nyheter kan nu bekräftas att kvinnor litar mer på homosexuella män än heterosexuella.

 <<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut