[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-08-24 | Notis / Inrikes
2004-01-27 | Recension
2004-09-16 | Krönika
2006-08-06 | Ett ögonblick

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Rejects 8: Leif GW, Musse Pigg, Robinson-Emmas bröst, m m... [2003-11-22]
Av Boyahed.com
2003-11-23
Dokument
Värt att notera (kanske): Trots högkvalitativ humor innehållande barnahatande seriefigurer, barnaälskande artister, och en Leif GW i prostitutionssvängen kom ingenting med till programmet. Njut av det här istället.
Telegram: Lesbiska fotbollsspelare

CLAES: "Det har hörts diskussioner om påstått lesbiska fotbollsspelare i veckan. Enligt RSFL:s tidning Kom Ut är sju av elva spelare i årets guldlag Djurgården lesbiska, och många vill nu att fler av dessa ska träda fram med sin sexuella läggning för att stödja andra. Det är förstås ett väldigt känsligt ämne, och vi på Godafton Sverige vill verkligen inte mot någons vilja gå ut med några namn. Däremot kan vi visa ett fint litet kollage. Nu alltså, exklusivt för Godafton Sverige, ett kollage över kända svenska fotbollsprofiler vi vet är lesbiska:"

[Ett kollage visas: Victoria Svensson, Hanna Ljungberg, Pia Sundhage, Fredrik Ljungberg, Malin Moström, Farmen-Qristina, Arne Hegerfors, någon maskot från nåt fotbolls-VM, Peter Antoine, prinsessan Madeleine. Snabbt ihopklippt, bara någon knapp sekund per person, till någon menlös musik.]

CLAES: "Lesbiska fotbollsspelare, alltså."
Telegram: Oskyldig förövare

CLAES: Den man som filmades av flera nyhetsteam när han sköt en advokat med flera skott i södra Kalifornien för några veckor sedan, hävdar nu att han är oskyldig. Detta trots att mordförsöket har visats i nyheterna i hela världen. I andra nyheter, Michael Jackson säger nu att han inte är skyldig till anklagelserna om sex med småpojkar.
Telegram: Leif GW lockar torskar

CLAES: "Oroande avslöjanden angående sexhandel i veckan... När en reporter för TV3:s Efterlyst spelade prostituerad på Malmskillnadsgatan under tre timmar kom inte mindre än 71 män fram och ville köpa sex. Skrämmande fakta. Det som gör det hela ännu mer oroväckande är att reportern i fråga var Leif GW Persson i klänning... och en av kunderna, kollegan Hasse Aro."
Telegram: Musse Pigg - barnahatare

CLAES: "Konsumentverket gick i veckan ut och varnade för att en Musse Pigg-pistol med sugproppspilar som följde med tidningen Kalle Anka & Co kan vara farlig för barn. Denna skandal får många att se med nya ögon på Musse Pigg själv, som fyllde 75 år gammal i veckan. Den populära seriefiguren hade ingen kommentar till de nyliga händelserna, men illasinnade rykten gör gällande att den åldrande stjärnan, som inte haft en huvudroll på många år, blivit förbittrad mot omvärlden och med berått mod planerat dödsfällan. Detta då han, enligt källor, hatar barn."
Telegram: Förgiftat kött

CLAES: "En Hemköpsbutik i Uppsala tvingades kassera stora mängder kött efter att polis larmats om att köttet kan ha förgiftats. Misstankar sänds mot veganer, som ska ha sprutat in råttgift i produkterna. Om så verkligen var fallet eller om det bara var ett falskt alarm kunde till en början inte avgöras, och lågpriskonkurrenten Willy's meddelar nu att de har köpt hela partiet kött och kommer sälja det vidare: "Vi vet att våra kunder uppskattar låga priser. Vi är beredda att chansa" säger försäljningsansvarige på Willy's.
Telegram: En stor stark, f'helvete

CLAES: "Mängden och styrkan i 'en stor stark' kan även i fortsättningen komma att variera kraftigt mellan olika krogar. Detta slogs fast på torsdagen efter en treårig riksdagsutredning. Enligt uppgift ska de riksdagsledmöter som ingick i utredningen efterhand blivit mindre och mindre kräsna vad gäller storlek och alkoholhalt i de stora stark som beställdes, samt spillt mycket av innehållet på väg från baren. Cirka två och ett halvt år in i utredningen ska dessutom sällskapet ha blivit högljutt, mest druckit whiskeyshots, och till slut blivit ombedda att lämna lokalen."
Med via länk: Robinson-Emmas bröst

CLAES: ""Expedition: Robinson" hade säsongspremiär tidigare ikväll, och en av de mest profilerade av de gamla deltagarna, Emma Andersson, har lagom till premiären släppt en ny singel. Emma har dock kritiserats för att hon får uppmärksamhet inte tack vare någon musikalisk talang, utan på grund av sin kropp. Bland annat beskrev Expressens musikrecenscent musiken som "mera bröst än röst". Emma har nu tröttnat på att ständigt förknippas med sina silikonbröst, och kräver nu mer respekt. Med oss nu via länk har vi alltså... Robinson-Emma."

[Vi går till en länkad intervju med Emma Andersson. Dock så syns inte Emma själv, utan bara hennes bröst med trevlig urringning eller i bikinitopp.]

EMMA: "Hej Claes!"

CLAES: "Hallå Emma. Du är vad jag förstår upprörd.."

EMMA: "Ja det stämmer, Claes. Jag är faktiskt mycket mer än bara ett par bröst. Jag sjunger också. Och så är jag med i Robinson."

CLAES: "Mm.. Men nu ser vi faktiskt bara dina bröst i bild här, Emma. Jag trodde det var just sådant du ville komma ifrån?"

EMMA: "Alltså, det är en grej med skivbolaget bara. Det är faktiskt tekniskt sett inte jag som skrivit skivkontrakt, utan mina bröst."

CLAES: "Det är dina bröst som har skivkontrakt alltså?"

EMMA: "Ja precis. Men jag tycker att alla ska gå ut och köpa skivan nu, för där finns jättefina bilder på mina bröst. Och så senaste Café också, för där finns massor med bilder på både mig och mina bröst."

CLAES: "OK.. Vi tackar Emma Andersson.. och hennes bröst." <<   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut