[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2007-04-24 | Notis / Vetenskap
2003-01-06 | Ifylles
2008-11-23 | Notis / Vetenskap
2002-11-11 | Guide

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Premiär för nittiosju nya betaltjänster
Av Boyahed.com
2003-11-18
Dokument
En annan stor nyhetssida på internet må ha hunnit först, men Boyahed.com gör det bättre. Idag är det premiär för en helt ny värld på boyahed.com. Vi startar PLUS – en prenumerationstjänst med nittiosju nya sajter och en mängd andra erbjudanden.

Jag har varit journalist i 135 år. Men ska jag vara ärlig har jag aldrig med större spänning väntat på läsarnas pengar. Tack vare er läsare har boyahed.com nått en position som faktiskt är unik i världen. I förhållande till antalet besökare är vi överlägset bäst i universum, och har vunnit Halvstora Journalistpriset vid ett flertal tillfällen. Problemet är bara att vi inte tjänat ett jävla skit på det. Nu är det dags att håva in stålarna.

Boyahed bin Laugsson, chefredaktör Boyahed.com

PLUS = 97 tjänster:

MAT + SPRIT + EFTERÄTTER + SMÖR + ANNAT är ungefär som att ha kokboken du fick av mor men aldrig använder, fast på nätet. Sajten kommer att ha nära 3 000 000 000 recept på olika typer av mat som allihop i olika mån framkallar cancer. Vi erbjuder drinktips och groggrecept från kända alkisar nästan varje dag och har Sveriges bästa sockerampulldatabas med betyg på samtliga PEZ-smaker.

BANTNINGSÅNGESTKLUBBEN är det perfekta komplementet till ovanstående matsajt. Här får du guidning till hur du bäst svälter dig och ger dig själv ångest över extra kilon. Kända dietister som löparstjärnan Sara Wedlund, kronprinsessan Victoria och avhoppade Katja från Fame Factory ger sina bästa tips. Alla nyttiga recept ackompanjeras med en stor bild på trådsmala supermodeller -- allt för att öka inspirationen.

DU + HON DEN DÄR är en prostitutionstjänst för alla som vill träffa en vän att prata eller flirta med eller kanske rentav bestämma tid för handjobb med redan till helgen. Varje vecka de senaste åren har jag fått glada mejl från män och kvinnor som träffat sin livspartner på Boyahed.coms svettforum. Vi tror att den nya tjänsten DU + HON DEN DÄR på ett ännu bättre sätt ska vara en hjälp för alla som vill söka kärlek på nätet. Eller kärlek, nja. Lite svettig sex, i alla fall.

SPOTTloska är ett spel för alla som har vill skratta åt kvällspressens prioriteringar vad gäller nyheter gentemot fixering av pseudokända personer. Det påminner om sportens Dreamteam/Drömelvan men i SPOTTloska ska man i stället för hockey- eller boulespelare välja ut vilka patetiska c-kändisar som man tror blir mest omskrivna i Aftonbladet och Expressen den kommande veckan. Väljer du Fredrik Reinfeldt eller Noam Chomsky över influentiella och viktiga storheter som Naken-Janne eller Big Brother-Linda kan du lika gärna hälsa hem. Inkluderar rasarbonus och chockvinster i chockmängder.

LAGLIGA DROGER, the official website. Få kan ha missat den stora mediakampanj som förts de senaste veckorna med syfte att marknadsföra den blomstrande internethandeln med så kallade lagliga droger. Det handlar om preparat som har mycket gemensamt med olagligt knark, men som svenska myndigheter inte hunnit klassa som olagliga. Boyahed.com är så klart inte sena att haka på trenden. Vi kommer precis som andra sajter att försälja hallucinogener, uppåttjack, nedåttjack, och steroider, men vi stannar inte bara där. Vi ger även tips och guidning över de mer obskyra droger som ännu inte hunnit narkotikaklassas: alkohol, nikotin, koffein, socker, spritpennor, hårspray, aceton, och mycket mycket mer.

OLAGLIGA DROGER är sajten för dig som tycker laglighet är för fjollor. Boyahed.com erbjuder även en tjänst som tillhandahåller olagliga droger. Du får information och användarvanliga manualer till preparat som den nya dödsdrogen Fentanyl och den farligaste av alla droger i hela världen som staten envist försöker bekämpa: Den livsfarliga och samhällshotande växten cannabis sativas två ondskefulla ättlingar hasch och marijuana. Dessutom ges en vett och etikettkurs till finare överklassdroger som kokain.

P2:s PROGRAMTABLÅ für alle. Tablåer över TV-program går att hitta i vilken tidning som helst, såväl som på ett flertal internetsajter. Men aldrig tidigare har Sveriges Radios P2 getts så stort utrymme som den enligt oss förtjänar. Därför startar vi en stor P2-tjänst med alla program i Sveriges favoritkanal. Varför få något gratis när man kan betala för det?

Dessutom: DIN GUIDE TILL UTBILDNINGSRADION; BASTUKLUBBEN; PORR; VARDAGSTERRORISM ON DEMAND; HÅRDPORR; SPEL OCH DOBBELSAJTEN; MJUKPORR; BOYAHED KVINNA; BORRPORR, och 81 andra betaltjänster. Mestadels involverande porr.

Allt för den lilla, lilla kostnaden av enbart 19.90 kronor/minuten. Moms tillkommer och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Skicka din anmälan till boyahedplus@boyahed.com, och gör det idag. Betalning på internet är här för att stanna! Ingenting är gratis!

Och så en personlig garanti. Jag, Boyahed bin Laugsson, kommer personligen att ta hand om dina pengar och se till att de kommer väl till användning. Tack på förhand.

Boyahed bin Laugsson
Chefredaktör och ansvarig utgivare
Boyahed.com Nya Medier

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut