[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-10-10 | Sport
2003-11-07 | Quiz
2003-07-23 | FAQ/OFF
2007-08-29 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Prinsessan Madeleines nobelfestsklänning imponerade
Av Johabbed bin Laugsson
2003-12-11
Kultur & Nöje
STOCKHOLM - Prinsessan Madeleine drog åter igen uppmärksamheten till sig på den stora nobelfesten, med en egendesignad klänning som hyllats för sin djärvhet i kombination med kunglig värdighet. Förra året hade hennes klänning en noterbar urringning, och trots det vågade greppet så hyllades hon i efterhand av modeexperter.

Förväntningarna inför årets decemberfestlighet var därmed höga, men prinsessan såg till att infria dem rejält - med en ännu mer avslöjande utstyrsel. När den yngsta Bernadotten gjorde entré, topless och endast iklädd stringtrosor, var succén ännu en gång ett faktum.

Prinsessan Madeleine konkurrerade med vår Drottning Silvia, kronprinsessan Victoria samt statsministerhustrun och Systembolagets vd Anitra Steen om den vackraste klänningen buren av en svenska. På Aftonbladet.se hölls under gårdagen en omröstning där Prinsessan Madeleine inte helt oväntat tog hem förstaplatsen med drygt hälften av rösterna, "trots att [utstyrseln] var mycket diskret".

På andra plats i omröstningen om snyggast svid hamnade syster och tillika kronprisessan Victoria. Enligt rapporter från hovets pressavdelning är Victora mäkta avundssjuk på Madeleines djärva grepp vid de två senaste Nobelmiddagarna och har redan idag börjat slipa på en klänning till nästa år som mestadels kommer att bestå av grädde på utvalda delar av kroppen.

Madeleines vågade utstyrsel gjorde att även andra djärva klädval bland diverse prominenta gäster kom i skymundan. Som exempel kan nämnas moderatledaren Fredrik Reinfeldt som var klädd i en elegant byxdress, och Kung Carl XVI Gustav som var naken. Men det rådde ingen tvekan om att Madeleines topless-utstyrsel var den stora vinnaren vad gäller nobelmodet.

"Det var hennes bröstvårtor som avgjorde det hela," menar Boyaheds modeexpert Camilla Thulin. "Prinsessans bröstvårtor var något av det mest spektakulära jag sett på någon formell fest någonsin."


Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut