[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2008-01-24 | Notis / Kultur & N
2003-01-27 | Notis / Kultur & N
2003-05-28 | Notis / Utrikes
2003-02-17 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Rejects 11: Pizzabagare fängslad, Magnum Herpes, Whitney till rehab, m. m. [2004-03-19]
Av Boyahed.com
2004-03-20
Dokument
Ja då var det en ny säsong av Godafton Sverige, och som alla verkligen har längtat. Intressant kuriosa är att vi pga av en icke fungerande mailserver fick ett mail på fredag som sade att deadline för telegrammen var onsdag kl. 12.00. Vi missade givetvis den eftersom vi inte visste om den, samt eftersom vi gjorde som vi gjorde under höstsäsongen (skickade in på onsdagskvällen.)

Trots att detta enligt oss själva är den bästa telegramskörd vi åstadkommit kom inte ett endaste telegram med. Som ni kan läsa nedan hade det blivit ett extremt mycket bättre program med våra texters deltagande.Telegram: Norrlänningars alkoholhalt

CLAES: "En undersökning från forskare på Umeå universitet visade för ett par veckor sedan att 7 av 10 av de skoterförare som förolyckas har alkohol i kroppen vid tiden för olyckan. Siffran är oväntat låg, då de flesta skoterförare som bekant kommer från Norrland, där till vardags i regel hela 9 av 10 invånare är berusade."
Telegram: Pensionärer beklagar sig

CLAES: "Efter att statsminister Göran Persson anklagat svenska pensionärer för att 'hålla för hårt i plånboken' och därmed hämma tillväxten går nu pensionärerna till motangrepp, och ordföranden för Sveriges pensionärsförbund kallar uttalandet för "diskriminerande". Pensionärernas kritik väger dock inte vidare tungt, då de samtidigt även klagade på priset på mjölk, folk som inte lämnar sin plats på bussen, dagens ungdom, och samtliga övriga samtalsämnen som togs upp under kafferepet."
Telegram: Magnum Herpes

CLAES: "GB har i veckan tvingats dra tillbaka en av sina nya glass-smaker då det inkommit rapporter om att barn som ätit den drabbats av såväl svidande blåsor i gommen som blödande läppar. Pressansvariga på GB meddelar att man nu ser över receptet, men har stora förhoppningarna att glassen, "Magnum Herpes", ska kunna återkomma till marknaden under våren."
Telegram: Lars Leijonborg gayflörtar

CLAES: "Efter framgångar för såväl After Dark som Andres Esteche i schlagerfestivalen i veckan har nu Folkpartiet bestämt sig för att försöka locka väljare med en mer gay-vänlig framtoning för att flörta med just de homosexuella väljarna. Partiledaren Lars Leijonborg syntes öva på gay-flörtandet utanför Riksdagen i förrgår."

BILD: [en bild på en otroligt gay-flörtig Lars Leijonborg]
Telegram: Tillräckligt med sprit till Kikki

CLAES: "I tisdags producerades vodkaflaska nummer en miljard av Absolut Vodka-fabriken i Århus, och den markerades med såväl guldgravyr som en flaskkork av guld för att skickas till försäljning i USA. Lite kuriosa i sammanhanget: Alla flaskor som tillverkats sedan starten för USA-export 1979 skulle om de ställdes på linje räcka 2,2 varv runt jorden, medan innehållet i flaskorna skulle räcka till hela tre veckors vardagskonsumtion för Kikki Danielsson."
Telegram: Whitney Houston till rehab

CLAES: Medan maken Bobby Brown avtjänar fängelsestraff för hustrumisshandel, går amerikanska sångerskan Whitney Houston ut med att hon har lagt in själv på en rehabiliteringsklinik för att bli av med sina drogproblem. ”Med sin störste langare i finkan är det inte så konstigt att hon söker sig till rehab för att hitta nya kranar” säger en väninna till Houston.
Telegram: Restaurantägare i finkan

CLAES: "En pizzabagare som bor i staden [minipaus] Sollentuna, fick i förra veckan tio månaders fängelse i den första domen i det så kallade restaurantprojektet. Projektet drivs av en oreganosation som innefattar Ekobrottsmyndigheten, Skattemyndigheten och länsstyrelsen i Stockholm, och går ut på att stoppa bland annat alla pizzabagare som inte har rent mjöl i pizzan, eller gör för mycket deg vid sidan av. Vid gripandet av mannen befann sig två kebaber på pizzerian; en hade okänt antal haschkakor på sig, och en smet."

[EXTRA: Läs hur det gick till vid skapandet av telegrammet!]
Telegram: Joachim Posener har undvikit Sverige

CLAES: "Joachim Posener, som påståtts vara hjärnan bakom Trustor-svindeln och som varit på flykt utanför Sverige de senaste sju åren har talat ut med TV3:s Renee Nyberg i en intervju som kommer att sändas här i kanalen på tisdag. Posener dementerar i intervjun de uppgifter som svensk polis framlagt, om att han vid ett flertal tillfällen varit på besök i Sverige. " – Jag har aldrig varit i Sverige efter att jag flydde. Jag skulle inte klara mig mer än sex timmar i Sverige," sa Joachim Posener i intervjun. "Inte på grund av brottmisstankarna, utan helt enkelt för att jag inte pallar med alla de här djävla löpsedlarna om 'Farmen'."
Telegram: Dator och internet till alla

CLAES: En arbetsgrupp på justitiedepartementet föreslog nyligen att dator och Internet skall ingå i socialbidragsnormen, och därmed bli lika viktigt som att alla har någonstans att bo samt mat på bordet. Björn-Andreas som är bostadslös kommenterade till Godafton Sverige med: "Underbart, äntligen slipper jag skära fingrarna av mig på krossade glasrutor för att lindra mitt internetbegär."
Telegram: Hallå hallå, sparka och slå

CLAES: "Det rapporteras nu att SVT, för att spara pengar, funderar på att sparka några sina hallåor. Hallåorna själva menar att de nu till och med har det värre än TV4:s hallåor, som folk bara vill slå."

 <<   1   2   3   4   5   6   7   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut