[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2007-12-20 | Notis / Inrikes
2008-08-24 | Photoshop
2004-02-04 | Notis / Kultur & N
2002-11-11 | Notis / Kultur & N

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2004
Av Boyahed.com
2004-05-12
Kultur & N
På dagen ett år efter premiärpubliceringen av den mycket eftertraktade och ökända listan Sveriges 69 osexigasteTM kommer nu äntligen 2004 års modell. Redaktionen har precis som förra året slitit hårt för att jämföra alla Sveriges invånares osexighet mot varandra. Nästan nio miljoner människor med olika nivåer av osexighet finns lagrade i vår databas och vi vaktar den likt gamar cirkulerandes kring självdöd kalv.

Nåväl, nu är den här. Äntligen. Hela Sveriges Internetanvändande befolking samt hela Sveriges samlade kändiskår bestående av allehanda journalister, dokusåpakändisar, skådisar, tomtar och troll sitter som på nålar för att återigen få ta del av Sveriges 69 osexigasteTM.

Mycket nöje.

Redaktionen
Boyahed.com
2004-05-12


De trogna själar själar som tjänstgjorde på förra årets lista, men som inte riktigt lyckades vara osexiga nog i år, är: Alice Timander, Anders Timell, Anna Book, Anna Dabrowski, B-A Eriksen, Babben Larsson, Berth Milton Jr., Bertram Heribertsson, Birgitta Dahl, Bo Lundgren, Christofer Fjellner, Dilba, Erik Granath, Hannah Widell, Henning Mankell, Jenny Östergren, Jessica Folcker, Johan “JJ” Eliases, Johann Neumann, Josefine Crafoord, Karin Mannerstål, Kennedy Bakircioglü, Kjell-Henry Dahlberg, Lilleman, Marie Fredriksson, Marit Paulsen, Martin Svensson, Mathias Timell, Niklas Strömstedt, Nils Petter Sundgren, Ola Skinnarmo, Paolo Roberto, Per Gessle, Staffan Strand, Thomas Ravelli, Tomas Brolin, Tomas Ledin, Tomas Tengby och Turbo.

69. Lasse Anrell (61)

Den före detta Sikta mot stjärnorna-kritikern (som ibland skriver om sport) uppmärksammade för bara några veckor sedan förra årets 61:a-plats på vår lista, och verkade om något missnöjd över att inte ha hamnat högre på osexighetsskalan. Hade vi fått den där taggiga pelargonen som utlovades i samma krönika så hade vi kanske låtit oss mutas till en dylik placering, men tyvärr… Lasse är nog minst lika osexig som tidigare, men konkurrensen är hårdare i år. Grattis till 69:e plats, Lasse Anrell.
68. Gunnar Hökmark (ny)

Bo Lundgren, Göran Persson, Maud Olofsson, Bosse Ringholm… Listan på osexiga svenska politiker kan göras oändligt lång, men att ta med dem allihop är lite som att inkludera komapatienter i handikapps-OS och sedan håna dem för att de inte tar medalj. Inte riktigt schysst, alltså, för det verkar helt enkelt inte som det går att komma undan från att vara rejält osexig när man är folkvald och äldre än 35, och dessutom snor man ju plats från andra mer konkurrenskraftiga förmågor. Gunnar Hökmark, som till och med är tråkig i jämförelse med resten av riksdagens gråskaliga persongalleri, får stå som respresentant för den större massan.67. Karl Martindahl (ny)

Som Fame Factory-hjälte fick han många småflickor och tvivelaktigt lagda småpojkars beundran, medan han fick den äldre generationen att undra vad i helvete det där bruna han hade på huvudet var. En död räv? En jättegammal laddning nudlar? 800gram köttfärs som legat på diskbänken alldeles för länge? Nej, det var tydligen hår med tillhörande mega-sideburns. Fedt.
66. Vincent Hamilton (ny)

Den påstått pilotstuderande muppen såg ut att kunna bli nästa dokusåpafödda mediaplåga i stil med Robinson-Robban eller Big Brother-Linda, men som tur var visade han sig vara halvdan till och med på det området. Han har gett ut en egen version av “Jag vill ha en egen måne”, som troligtvis har det osexigaste omslaget någonsin, och vi håller med låtens andemening. Skaffa dig en egen måne, res dit, och kom inte tillbaka.65. Hans Fahlén & Kristin Kaspersens son (ny)

Så enerverande helylle som båda denna pojkes föräldrar är torde deras gener i kombination göra att ungen inte ser ut som ett vanligt barn, utan helt enkelt har tagit formen av ett garnnystan. Antingen blir han lika jobbigt positiv och glättig som sina päron, eller så slår det över totalt och han blir en bitter etanol-alkis lagom till att han går ut mellanstadiet. Inget av alternativen är vidare trevligt.
64. Lasse Kinch (ny)

Såg du det där självmålet när en japan sköt in pucken i eget mål, till en början jublade, men sedan insåg sitt misstag och snabbt förtvivlat undrade vad fan han hade gjort, säkerligen med ett moget övervägande av att begå harakiri i bakhuvudet? Om du reser tillbaka några decennier i tiden så kan du annars uppleva samma reaktion hos herr och fru Kinch när lille Lasse blev till.63. Meral Tasbas (1)

Förra årets etta halkar markant. Inte, gissar vi, för att hon blivit så mycket osexigare, utan för att vi numera slipper se hennes plastikopererade nuna tala ut om lite allt möjligt, då till och med de mest retarderade mediapersonerna insett att ingen bryr sig. När inte pratshowen Hannah finns kvar och Aftonbladet vägrar att besvara telefonsamtal, ja då tvingades Meral till desperata åtgärder för uppmärksamhetssökning, i form av “projektet” Team Paparazzia. Vilken njutning för världen att internetsidan blev ett välförtjänt fiasko.
62. Michael Nystås (ny)

Dansbandskrönikören i Aftonbladet som vecka ut och vecka in skriver om världens tråkigaste musik med en underlig och i det närmsta övernaturlig entusiasm. Han verkar kunna stava rätt och skriva sammanhängande meningar, och hur det går ihop med att vara dansbandsfan är i sanning en gåta. En man som blir uppspelt av Vikingarna och får ståpäls av Curt Haagers kan inte leva med någon vidare sexighet i tillvaron.61. Harry Schein (ny)

Som en paradox till vampyrer i likkistor spenderar den gamle debattören nätterna sovandes i ett solarium. Dagarna också, förresten. Enda gångerna han kommer ut är när han tar en av sina otaliga rökpauser, och att mannen överlevt så här länge är ett skratt rätt upp i ansiktet på alla cancerforskare.
60. Jan Guillou (31)

För att vara en riktig machoman så bölar herr Gullego något helt kopiöst. Å nej, han fick ingen biljett till Oscarsgalan! Eller jo, han hade fått det om han åkt dit istället för att sitta hemma och sura. Å nej, det blir ingen Arn-film! Tack, Jan. Ingen sörjer.

 1   2   3   4   5   6   7   8   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut