[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-05-25 | Notis / Sport
2003-11-18 | Dokument
2002-11-25 | Guide
2006-01-22 | Ifylles

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Boyaheds HumorTRÄCKer
Av Boyahed.com
2004-10-04
Sajtnyheter
Boyahed.com presenterar stolt en sida där du kommer kunna hitta all möjlig media i humorgenren - filmer, tv-serier, ljudinspelningar, och dylikt - för gratis nedladdning. Boyaheds HumorTRÄCKer är här! Igen, får man kanske säga.

För någon månad sedan lanserade Boyahed.com den bästa nyheten på internet sedan... ja, sedan Boyahed.com. Det handlade om Boyaheds egna HumorTräcker. Vårt dåvarande webbhotell fick tyvärr hjärnblödning och vi var tvungna att ta ner träckern, och för ett par veckor sedan gjorde vi om den till en del av Svettforumet för en testrunda. Allt verkar funka fint, så nu är det dags för en fullskalig relaunch, öppen för allmänheten istället för bara forummedlemmar. Grattis, världen!

För er som redan är inne i torrent-svängen blir det en ny sida att besöka där det förhoppningsvis kommer att erbjudas ett stort utbud av filmer och klipp med inriktning specifikt på humor, komedi, och allehanda roligheter. För er som ännu inte upptäckt magin med fildelning via torrents är detta ett ypperligt tillfälle att göra just detta.

Fildelning via BitTorrent är alltså ett sätt att dela filer, men på ett betydligt effektivare sätt än via DC, Kazaa, eller de niohundra Kazaa-liknande varianterna. Vill du kunna få tag på någon schysst film som inte har svensk premiär förrän nästa vinter, göra Per Gessle ledsen genom att tjuvlyssna på Gyllene Tiders senaste alster, eller få hem senaste Sopranos-avsnittet dagen efter det sändes i USA, så är det BitTorrent du ska hålla på med.

Hur funkar det hela?

Vi visste att du skulle fråga, så därför har vi tagit oss tiden att enkelt leta upp en länk till information så att vi själva slipper förklara. Skratt, skratt. Mycket vettiga Piratbyrån har skrivit en artikel om hur BitTorrent funkar och deras alldeles ypperliga tracker The Pirate Bay har rätt mycket gott och blandat att erbjuda. Dock är det just det - mycket blandat. Vi har valt att endast inrikta oss på humor och skojigheter. Med andra ord är vi ej bittra fiender eller konkurrenter till andra torrentsidor, utan hoppas kunna erbjuda något unikt. Dessutom handlar det hela om att dela, vara snäll och att älska alla medmänniskor! *försynt flickskratt*

Så se till att dra hem ett torrentprogram (typ Azureus), så är det bara att sätta igång att ladda ner, ladda upp, ladda mer och ladda mupp.

Gå till HumorTRÄCKern

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut