[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-11-11 | Notis / Utrikes
2002-12-09 | Topp 5
2002-11-25 | Notis / Kultur & N
2002-11-25 | Boyahed tipsar

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Alternativa sätt att ta sitt liv
Av Johabbed bin Laugsson
2004-10-21
Boyahed tipsar
När man kommit till den punkt i livet där man bestämmer sig att man inte vill gå vidare till nästa punkt, så är kanske inte fantasirikedom och kreativitet det som ligger närmast till hands. Som en direkt följd tycks det inte som att självmord någonsin går utanför ramarna och blir mer spännande och intressanta än en genomsnittlig sömnmedelsöverdos. Om man inte har kreativiteten i sig men ändå vill visa sig lite extra speciell när man självmant går in i evigheten, finns Boyahed.com till undsättning med inte mindre än fjorton tips på alternativa och intressanta självmordsmetoder. Håll till godo.


* Tråkigt självmord: Störta från ett tiovåningshus. Intressant självmord: fyrdubbel mollbergare med pik.

* Ännu intressantare: Fyrdubbel ostburgare med spik.

* Apropå att slå volt är den klassiska amerikanska avrättningsformen den elektiska stolen ett tämligen underskattat och värmande dödsverktyg i vårt kyliga klimat. Med lite vanlig bygglädje och en grundläggande förståelse för hemelektronik kan enkelt du bygga din egen version. En enkel guide skriven av Bengt Alsterlind finns att hitta i 2002 års HAJK-bok.
Toe tag

* Begrepp: Spontanantändning. Forska, läs på, lär dig.

* Innan du ändå ska ta ditt liv så borde du fundera på om du samtidigt kan bidra till saker och folkliga kamper du tror på. Några företag som nu söker självmordsbombare är Islamiska Jihad, Hamas, och IKEA.

* Bli provsmakare för vitlöksprodukter. Dö av ensamheten.

* Iscensätt ditt självmord så att det ser ut som att en psykopatisk granne har tagit livet av dig med en motorsåg, fördelat din kropp i svarta sopsäckar, och grävt ner dem i sin mors potatiskällare. Ett perfekt sätt att även ge igen för gammalt groll om den psykopatiske grannen exempelvis någon gång snodde din bokning i tvättstugan. Tänk vad förvånad han kommer bli när insatsstyrkan slår in hans dörr!

* Försök lära dig vad som enligt kvällstidningarnas löpsedlar kan bli en dödsfälla. Skaffa dig sedan en sådan barnvagn, dusch, badring eller vad det nu kan vara, och invänta det oundvikliga resultatet.

* Bulla upp med chips, hårt bröd och pommes frittes, och överdosera på akrylamiden.

* Om du är under tre år gammal kan du med fördel testa att leka med kinderägg eller andra leksaker med lösa smådelar. Se bara till att det inte finns några vuxna i närheten som kan rädda dig när du börjar bli blå i ansiktet.

* Kaxa med los gringos locos. Eyyy grabben, du hajar?

* Plötslig spädbarnsdöd, men för vuxna – finns det? Nej, tyvärr. Du får helt enkelt ge upp att försöka självdö genom att bara ligga obevakad där i spjälsängen. Och snälla, det börjar verkligen bli på tiden att du byter blöja.

* Genomför ett minnesvärt aprilskämt för dina närmaste genom att fejka ditt självmord, exempelvis genom att låta dem hitta dig i din säng med en spritflaska i ena näven och ett rakblad i den andra, fejkblod i pölar på golvet och droppande från dina handleder, och en tom burk sömnpiller på nattduksbordet. Sedan, när de är som mest upprörda och chockade, hoppar du upp och ropar “lurade!” Din familj kommer då ha minnet av dig som en riktig lustigkurre kvar när du dagen efter tar ditt liv på riktigt.

* Ditt självmord blir lättare att handskas med för omvärlden – och därmed trevligare för dig – om du verkligen inte förtjänade att leva. Se därför först till att göra karriär som krogtrubadur specialiserad på Tomas Ledin-covers.

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut