[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2004-05-12 | Kultur & N
2006-01-22 | Ifylles
2004-08-26 | Kr
2008-06-11 | Boyahedklassiker

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Gör dig av med röksuget
Av Boyahed.com
2002-11-25
Boyahed tipsar


Få är nu för tiden så förföljda som svenska cigarettrökare. En lag om rökfria krogar hotar, anställda på sjukhus förbjuds bolma, och dagarna då tecknade kameler med en cigg i mungipan var ett måste på julafton är sedan några år förbi. Det enda idiotsäkra sättet att bli medlem av coolhetsgruppen på högstadieskolan är med andra ord snart ett minne blott, och den som vill undvika att bli totalt utfryst från den framtida värld som förvägrar människor att inandas cancergifter bör därmed sluta frivilligt medan tid är, för att undvika fängelse. Lättare sagt än gjort, men Boyahed.com kommer givetvis till undsättning:


  • · Många som slutar röka börjar istället snusa, tugga tuggtobak, eller småäta. Detta är fullt acceptabelt, men när du effektivt vill stilla röksuget finns det faktiskt ingenting som slår morfininjicering i armhålan.

    · Om du arbetar hårt och medvetet bör du snart kunna utveckla ett talfel där du förlorar förmågan att uttala dorso-velara, tonlösa klusiler och istället ersätter dessa med labiodentala tonande frikativa dito. Detta kommer markant att minska ditt vardagsbruk av cigaretter, då det knappast är lockande att annonsera för allmänheten att du ska gå ut och ‘röva’.

    · En sak som väldigt få känner till är Tobak Skadar Din Hälsa Allvarligt. Med denna välskyddade hemlighet nu avslöjad torde din motivation att sluta höjas markant. Kunskap är makt!

· En relativt ny men effektiv metod att dämpa suget efter cigaretter är genom hypnos. Om tillfälle ges, besök gärna en show med den brittiske hypnotisören Paul McKenna. Har du tur så stillas inte bara ditt rökbegär, utan du kan även få leka 65-årig neurotisk hemmafru som dammsuger frenetiskt medan hon ideligen deklamerar sin kärlek till badkarsankor. Och försök inte förneka att du drömmer om det scenariot dagligen, för det är faktiskt hur tydligt som helst.

· Det bästa medlet mot rökning är att aldrig börja. Och då är du väl ändå lite väl sent ute, ditt jävla miffo.

· På apoteket finns nu för tiden mängder av hjälpmedel som bevisligen hjälper dig med nikotinberoendet, som exempelvis nikotintuggummi, nikotinplåster, nikotininhalator, nikotindropp, nikotinblöja, nikotinspaghetti och vegetarisk nikotinlasagne.

· Ha sex med prinsessan Madeleine. Ditt rökberoende avtar inte nödvändigtvis, men du kan åtminstone skryta med att ha bångat på lillsessan. Det är faktiskt inte fy skam, eller hur?

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut