[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2008-05-29 | Notis / Kultur & N
2003-01-06 | Ifylles
2003-01-27 | Inrikes
2006-03-20 | Notis / Ekonomi

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Johabbed spanar media - 7/4 2005
Av Johabbed bin Laugsson
2005-04-07
Kr


Jag är rygg, spädbarn! Låt oss åka.


Det finns en del klassiska intervjufrågor. En av dessa är vem man skulle vilja äta middag med om man fick välja vem som helst, död eller levande. För mig är svaret givet: Jag skulle välja någon levande. Det blir så ohygieniskt annars.


Nu till kulturnyheterna! Big Brother-Linda och Spy Bar-Fadde ska gifta sig i TV, har det rapporterats. Jag har själv aldrig gift mig i TV, men jag har förälskat mig i DVD. Det är ett toppenformat och vi lever ett underbart liv tillsammans.

På tal om lycklig samlevnad, så finns det på Expressen.se en länk till deras “sex och kärlek”-avdelning, med rubriken “Skäms inte över din sexleksak!” På bilden som medföljer syns en gul badanka. Okej för att man ska vara tolerant vad gäller alternativa sexuella läggningar och sådär, men ärligt talat. Personer som går igång på plastdjur förtjänar fantamej att få skämmas lite.Viktigt meddelande till Shan Atci: “Shan” och “The Man” rimmar inte. Nu vet du. Använd kunskapen till något konstruktivt.Jag stod och öppnade och stängde min kylskåpsdörr i några minuter häromdagen, i min eviga fascination över ljuset därinne. Mitt under detta stora nöje upptäckte jag att där stod en förpackning filmjölk med probiotika på en av hyllorna. Följaktligen åkte jag omedelbart iväg och köpte en flaska penicillin – antibiotika. Sedan ställde jag den probiotiska filmjölken och den antibiotiska penicillinen bakom var sitt mikrofonfyllt podium, ropade in Lars Adaktusson från garaget som moderator, och lät dem debattera.

Lite bakom kulisserna-skvaller: Under efterfesten syntes Adaktusson och filmjölken vara högst intima med varandra, och de unga tu lämnade sedan platsen i en delad taxi...Det är många som uttrycker sin förvirring över hur premiärräven Alice Timanders kändisskap egentligen började – om hon gjort något för att förtjäna sitt liv som celibritet, helt enkelt. Jag kan berätta att hon faktiskt var sin tids Pigge Werkelin, tsunamidrabbad medieupportunist. Hon använde också en stor katastrof som katalysator för tidningsartiklar och kvällspressrubriker. Japp, Alice Timander överlevde Titanic.

En annan underlig sak från forna tider, förutom Alice då, är hur äldre generationer TV-tittare levde totalt utan “gaydar”. Männen i televisionen var ofta hur tydligt homosexuella som helst, men ändå satt farmor där och tyckte att de var sympatiska unga herrar som borde hitta sig en trevlig fästmö. Jag pratar om folk som Lennart Swahn, Jacob Dahlin, och tjuren Ferdinand.En kvinnlig boxare dog i ringen till följd av motståndarens slag mot hennes huvud. Händelsen skedde i ett lokalmästerskap i USA, men såväl kvällstidningar, dagspress, och TV-kanaler i Sverige har rapporterat om det. Klart att matchen har nyhetsvärde, men min undran är denna: Varför fokuserar artiklarna på den så uppenbara förloraren?Fred ute!

/Johabbed bin Laugsson
Strykjärnsjournalist, Boyahed.com


Bättre idé: Förgifta sig i TV.You're a bad duck.Feel the milk.
Gammal som gatan.dingdingdingding

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut