[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2005-01-28 | Utrikes
2004-05-25 | Notis / Ekonomi
2004-07-26 | Notis / Inrikes
2004-05-24 | Ifylles

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2005
Av Boyahed.com
2005-05-17
Kultur & N
Äntligen är det dags igen. Boyahed.com publicerar för tredje året i rad listan över Sveriges 69 osexigaste människor, och silkesvantarna är definitivt avtagna och uppeldade. Ingen osexig svensk går säker, och du kan ge dig på att många av dem kissar i byxorna just vid detta tillfälle.

Denna tredje års lista har omgetts av mycket hopp och förväntan och redaktionen har som vanligt haft oerhört svårt att bestämma sig för vilka som skall föräras en åtråvärd plats listan - lika svårt som Karl den XII:s mördare hade när han listade sin favoritknappar.

Men nu är den så här, 2005 års lista. Njut av den, förfäras av den, roas av den, bli upprörd. Men gör fan inte som Billy "The" Butt och flippa ur över ingenting.

Mycket nöje.

Redaktionen
Boyahed.com
18:e maj 2005


De som tjänstgjorde på förra årets lista, men som inte nådde ända vägen fram i år: Albert Svanberg (57), Anders Nunstedt (21), Andres Esteche (26), Astrid Lindgren (34), Bosse Bildoktorn (41), Carolina Gynning (13), Caroline Björkman (4), Drottning Silvias egentliga utseende (42), Elisabeth Höglund (29), Felix Herngren (27), Gunnar Hökmark (68), Gustav Fridolin (31), Hans Fahlén & Kristin Kaspersens son (65), Harry Schein (61), Henrik Eriksson (25), Håkan Mild (20), Ingvar Kamprad (58), Jacob Hård (22), Joey Tempest (15), Jonas Thern (19), Karl Martindahl (67), Knutby-Pastorn (11), Lasse Anrell (69), Lasse Kinch (64), Leif "Loket" Olsson (44), Martin "E-Type" Eriksson (43), Martin Timell (37), Meral Tasbas (63), Michael Nystås (62), Naken-Janne (35), Nalin Pekgul (47), Olivier de Paris (14), Patrik Isaksson (52), Per Nunstedt (28), Qristina Rhiborn (30), Regina Lund (8), Sabina Baltzar-Roth (54), Stefan Holm (33), Thomas G:son (23), Thorsten Flinck, (59), Victoria Silvstedt (56), Victoria Svensson (36) och Vincent Hamilton (66).


69. SHIRLEY CLAMP (NY) [Direktlänk]

Shirley står som schlagervärldens posterflicka och symboliserar således allt som är ont med melodifestivalen. Det vill säga ALLT, ty melodifestivalen är ett djävulens påfund med Bert Karlsson som agitator och Shirley som exekutor. Titta bara på hennes dubbla personlighet, man ser direkt att hon är allians med djävulen – ena dagen skandalbrud som fuskat sig till vinsten med push-up-behå, nästa dag barnens favorit och älskad av alla. Be gone, devil woman!


68. PETER WAHLBECK (NY) [Direktlänk]

Peter Wahlbeck är ett barn i ständig trotsålder. Vi kan bara tänka oss hur han började stortjuta i världens mest enerverande raseriutbrott när han inte fick den där glasspinnen han ville ha. Nu menar vi förra veckan på ICA, inte när han var liten.


67. BILLY LANSDOWNE (NY) [Direktlänk]

Engelsk fotbollsspelare som flyttade till Sverige och blev stjärna. Sedan blev han fotbollsvetare i TV-soffor och nu är han ansiktet utåt för… Greyhoundracing. Berövandet av snubbens värdighet hade fan inte gått snabbare om han kastrerats. Nästa säsong kommer han att tvingas bära lopphalsband och strypkoppel, och lär förpassas att intervjua jyckarna genom att sniffa dem i rumpan. ”It’s a bitch,” som Billy själv skulle säga.


66. FADDE ROSING (53) [Direktlänk]

Faddes roll i yrkeslivet, som vaktchef på Spy Bar, är faktiskt förvånansvärt lik den i hans privatliv, som Big Brother-Lindas kastrerade knähund. Det är ett mer krävande jobb än vad många tror att se till att bara folk som finns på listan får komma in i hans flickvän. Man ska så klart även vara anständigt klädd, men känner man bara några andra besökande brukar man åtminstone få smita in bakvägen.


65. FYLKING, SVERIGE (NY) [Direktlänk]

Vi har aldrig lyssnat på Rix Morronzoo då detta sänds på extremt osunda tider på dygnet när ingen normalt funtad människa är vaken. Morgnar, usch. Men vi har i alla fall sett reklamfilmerna för programmet, och om vi har uppfattat det hela rätt går det ut på att Gert och hans kollegor är jobbiga som fan. Är det budskapet? Bra, det går verkligen fram.


64. PIGGE WERKELIN (NY) [Direktlänk]

Det är svårt att föreställa sig hur det är att förlora hela sin familj i en naturkatastrof, som hände för många genom tsunamin i södra Asien. Därför var det någorlunda förståeligt, om än främmande för de flesta, när Pigge Werkelin hanterade sin chock via att förvandla sig affischnamnet för drabbade anhöriga genom drygt niohundra framträdanden i TV och kvällspress. Mindre förståeligt blir det när Pigge några månader senare använder sitt mediala utrymme för att annonsera efter en ny fru och göra reklam för sitt egna flygbolag. Charmigt.


63. AMY DIAMOND (NY) [Direktlänk]

Hon må vara alldeles för ung för att veta vad som är sexigt och inte, men att som tolvåring sjunga om förhållanden och att hon ”need more than a little fun” eftersom ”I only play for keeps” är något av det mest bisarra någonsin. Det riktigt osexiga – förutom att hon redan som tolvåring är med på en osexighetslista - är att åldern på publiken gör att texten borde ändras till ”I only play for creeps”.


62. INGMAR BERGMAN (38) [Direktlänk]

Han är äldre än någonsin. Det räcker väl?


61. SHAN ATCI (NY) [Direktlänk]

Talangbefriade Shan Atci-Prosit har ett ytterst passande efternamn som skvallrar om hur mycket denna man påminner om en förkylning. Huvudvärk, yrsel, irritation i ögon och svalg... Ja, irritation mest överhuvudtaget. Vi håller som bäst på att skapa världens största pappersnäsduk i förhoppningen att nöjessverige ska snyta ut denne Shan Banan och spola ner honom i närmsta toalett. Lär dig vara rolig innan du påstår dig vara ståuppare, din överkompenserande imposter.


60. ÅKE UNGER (55) [Direktlänk]

I vad som i framtiden kommer att betraktas som en obskyr men förfärlig parantes i TV-historien försökte TV3 i höstas att göra en svensk version av kändispoker. De som hade oturen att slå på TV:n vid fel tillfälle fick se Åke Unger. Iklädd en cowboyhatt. Blinkandes mot kameran som om han hade karisma. Det kan vara det sjukaste som någonsin sänts i TV, någonstans.

 1   2   3   4   5   6   7   8   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut