[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2003-11-23 | Recension
2004-09-01 | Utrikes
2003-01-06 | Notis / Inrikes
2007-05-03 | Photoshop

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2005: 59-50
Av Boyahed.com
2005-05-17
Kultur & Nöje
59. STEFAN SAUK (46) [Direktlänk]

"A va e de där för en sauk", som en skåning skulle säga. Vi vet inte. Vi vet inte ens om Stefan Sauk finns på riktigt, eller om han istället bara är en humoristisk karaktär skapad av Lorry-gänget någon gång på åttiotalet som sedan löpte amok och blev en självständig demon utom deras kontroll. Läskigt är det i alla fall.


58. CHARLOTTE PERRELLI (NY) [Direktlänk]

Bakom det extremt tjocka lagret av smink döljer sig enligt utsago en sjuk hy och en jävla jobbig familjefejd som av någon anledning utspelar sig på löpsedlarna till Sveriges avskumstidningar. Hennes unge, som tydligen är centralpunkt i bråket, kommer att skratta hela vägen till adoptionsbanken när han blir äldre.


57. LUKAS MOODYSSON (NY) [Direktlänk]

Lukas, vi fattar. Världen är elak och dum. Människohandel, porrfixering, och knark är fel. Vuxna är taskiga. Tack för att du upplyser oss, gång på gång på gång. Vi fick faktiskt inte nog när vi gick i högstadiet och de som nyss upptäckt punken försökte gissa sig till vad de skulle göra revolt mot.


56. JENS STENBERG (48) [Direktlänk]

Listan över Sveriges 69 sexigaste tösabitar, som varje år får extrem massmedial uppmärksamhet och som varje år dissas av upprörda feminister med hår under armarna är visst försenad i år. Café söp väl bort numret till den enda som var villig att droppa kläderna och i desperat behov av publicitet och snabba stålar, vilket i är ganska klantigt. Försening är dessutom osexigt som fan, speciellt i kombination med att ge ut listor över sexiga personer som ett genomskinligt, billigt och taffligt PR-trick.


55. MATS DROUGGE (49) [Direktlänk]

Listan över Sveriges 100 sexigaste tösabitar, som varje år får extrem massmedial uppmärksamhet och som varje år dissas av upprörda feminister med hår under armarna är visst försenad i år. Slitz söp väl bort numret till den enda som var villig att droppa kläderna och i desperat behov av publicitet och snabba stålar, vilket i är ganska klantigt. Försening är dessutom osexigt som fan, speciellt i kombination med att ge ut listor över sexiga personer som ett genomskinligt, billigt och taffligt PR-trick.


54. KAJSA INGEMARSSON (NY) [Direktlänk]

I artiklar om Kajsa Ingemarsson brukar det stoltseras med att hon kan hundrafemtiofem språk, har ett förflutet som hemlig agent, skriver deckare och dessutom är en rolig TV-humorist. Vi vet faktiskt inte hur det ligger till med språken och agentkarriären, och vi har inte läst några av hennes böcker. Vad vi däremot vet är att allting efter ordet ”dessutom” i första meningen är ren och förbannad lögn. Varför är lögnen förbannad? För att den har hört ett stelt levererat Kajsa Ingemarsson-skämt.


53. JENS ORBACKS GAMLA MOSTER (NY) [Direktlänk]

Hon knullar hästar, för guds skull!


52. JOHAN EDLUND (NY) [Direktlänk]

Inte nog med att han jobbar på TV4, eller att han är en enormt enerverande sportkommentator. Mannen ser dessutom ut som en genmodifierad version av Robert Perlskog. Usch.


51. GEORGE MOURAD (NY) [Direktlänk]

”Mouradona” benämns ofta som en av Allsvenskans fulaste spelare, och det är svårt att säga emot. Dagens skönhetstips: Plocka ditt ögonbryn.


50. FILIP HAMMAR (6) [Direktlänk]

Filip är mäkta intressant att se på. Tillsammans med kollegan Fredrik är de ett team med stort underhållningsvärde, även om mediehoreriet från deras sida håller på att gå lite överstyr. Kvasiintellektuella diskurser, ett akademiskt språk med amerikanska influenser och de två olika karaktärerna med interpolära drag gör dem till en bra duo. Den lugna, sansade och som är mer down to earth är Fredrik, den stirriga, spontana och bögiga är Filip. Eller nej, förresten, båda är bögiga, men Filip är outstanding och i en klass för sig själv med sina TV4-fjun på hakan och starkt tvetydiga kommentarer.
 <<   1   2   3   4   5   6   7   8   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut