[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-06-14 | Ifylles
2008-09-12 | Notis / Vetenskap
2002-12-23 | Topp 5
2002-12-09 | Notis / Utrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 osexigasteTM 2005: 1
Av Boyahed.com
2005-05-17
Kultur & N
1. DICK HARRISON (NY) [Direktlänk]

Dick Harrison är ett unikum. Hans osexighet når nivåer vi tidigare inte trodde fanns. Det finns ingen som är som han, och vi ska alla vara tacksamma. Trots den enorma konkurrens av osexighet som råder inom våra landsgränser lyckas Dick Harrison utmärka sig bland sportkommentatorer, avdankade artister, dokusåpaspån och kvällstidningspack. Han är Sveriges osexigaste person 2005, och här följer bevisningen.

Dick Harrison är författare, professor i historia vid Lunds universitet, och TV-kändis. Dicks look är inte direkt chockerande med tanke på hans bakgrund, men ingen kan förneka att den är ansenligt osexig. Det är dock inte här skon klämmer. Det som gör Dick Harrison unik är att han trots sitt kraftiga minuskonto i attraktionskraft tydligen är övertygad om något som gått de flesta förbi. Nämligen att han är en muthafuckin pimp.

Kolla bara på bilden här till höger. Tillåt dig drunkna i Dicks ögon. Vi snackar porrblick. Dick Harrison vill ha dig, och han är övertygad om att känslorna är besvarade.
Oh I know you want the Dick.
Foto © Sveriges Radio.
Sveriges osexigaste person 2005.

Under året som gick tävlade Dick tillsammans med Ellinor Persson i På spåret, SVT:s sanslöst populära långkörare på lördagskvällar. Dick smörade rejält för Ellinor vid varje tillfälle som gavs, och försökte vid poängvinster smyga in kärleksfulla kramar som mest bara såg obekväma ut. Dick the Pimp var på raggarstråt, helt enkelt.

Ellinor såg rädd ut.

Professorns bestämda övertygelse om att han är akademikervärldens svar på Shaft leder förstås ibland till mindre bekymmer när de utvalda raggen envist vägrar inse vilken ära det är att en smooth jävla loverman som Dick intresserar sig för deras unga kött. Bekymmer i form av anmälningar för sexuella trakasserier.

Detta skedde då en kvinnlig doktorand, som till en början hade ett förhållande med Dick, sedan gjorde slut och bytte handledare. Dick svarade genom att baktala henne för den nya handledaren, och anmälningen, gjord av Lunds doktorandkår, var ett faktum. Detta uppskattades så klart inte av Professor Pimp, som erhöll anmälan nummer två efter att i förordet till en av sina böcker ge en känga till sitt forna kärleksobjekt genom att likna henne vid Maria Magdalena, som han beskrev som en ”ångerköpt hora.” Budskapet var glasklart: Don’t fuck with the Dick!

(Detta slagord anammas för övrigt av lesbiska kvinnor världen över, men det hör inte riktigt hit.)

Ändå verkar folk inte fatta. Dick Harrison har fått ta emot anklagelser om plagiat och har berättat att han känner sig mobbad av kollegor vars enda anledning till att racka ner på honom är att de är avundsjuka. Helt vanliga player haters, med andra ord. Life’s hard when you’re on top.

Tillbaka till På spåret, förresten. Dick och Ellinor vann hela tävlingen. Ändå får de inte komma tillbaka till nästa säsong, och anledningen är brutalt tydlig. Programmets enda anspråk på sex appeal är Björn Hellbergs mysiga skägg, men ändå platsar inte professorn.

Dick Harrison är för osexig till och med för På spåret.

Mina damer och herrar, bevisningen är obestridlig. Fallet är avslutat.

 <<   1   2   3   4   5   6   7   8  | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut