[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2007-02-26 | Notis / Inrikes
2002-11-11 | Nya produkter
2005-03-02 | Quiz
2004-05-09 | Dokument

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Råd inför halloweenfesten
Av Johabbed bin Laugsson
2005-10-29
Boyahed tipsar
Fascineras du av döden, men inte riktigt på ett så sexuellt vis att du vill kalla dig nekrofil? Då är Halloween helgen för dig! Det är också den tid på året då risken att festen du blivit inbjuden till kräver förklädnad ökar med cirka 700 procent. Boyahed.com inser faran och hjälper till med vetenskapligt beprövade tips, allt för att din förklädnad och festupplevelse ska bli så bra som möjligt. Håll till godo.


* En lika enkel som klassisk utklädnad är ett vitt lakan med hål klippta för ögonen, som du helt enkelt trär över huvudet. En varning, dock: Ku Klux Klan-utstyrseln uppskattas inte i alla kretsar.

* Med små variationer kan du enkelt ge en vanligtvis traditionell utklädnad en betydligt mer personlig touch. Du kan till exempel klä ut dig till en clown, men med korsett, lösbröst och hitlermustasch. En sån clown är det nog inte många som träffat på.
Peter, Peter, pumpkin-eater. If you don't eat the candle, you're simply a fucking cheater.

* Klä inte ut dig till jultomte, lucia, eller påskkärring. Dessa förknippas med andra högtider och ses som opassande att uppträda som på Halloween. På samma sätt bör du inte vara utklädd till Freddy Krueger när du delar ut klappar till småkidsen på julafton.

* Att gå som ditt gamla alterego ”Pingst-Hingsten” är inte heller passande. Detta beror dock främst på de grova sexualbrott mot tonårsflickor du begått iklädd dräkten, inte anknytningen till pingst.

* När du ändå är maskerad och på väg till festen, passa på att råna en bank. Speciellt underhållande för bankpersonalen blir det om din dräkt består av en randig fängelsetröja, ögonbindel, och pengasäckar med dollartecken på.

* Ingen halloweenfest utan pumpa. Ragga upp någon, sök upp ett ledigt sovrum… och pumpa. Använd gärna självlysande kondom, högtiden till ära.

* Om du klär ut dig till mumie - tänk på att toalettpappret du virar in dig med inte ska vara använt. Undantag gäller om du festar hemma hos Claes Elfsberg, som av någon anledning istället ofta uppmuntrar förfarandet. Detta specificeras på inbjudningskortet.

* Bara för att du klär på dig sjömanskostym och kvackar som en anka betyder inte det att det är acceptabelt att du raglar runt och är naken på underkroppen. Du behöver en näbb också.

* Använd gärna dina egna fysiska defekter för att skapa en rolig dräkt. Är du storskallad, tjock och skallig – klä ut dig till trollet Shrek. Är du storskallad, tjock och har hår – klä ut dig till trollet Jan Guillou.

* Inhandla en näbb.

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut