[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2002-11-11 | Inrikes
2005-08-24 | Notis / Inrikes
2006-02-25 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 OsexigasteTM 2006
Av Boyahed.com
2006-06-07
Kultur & Nöje
It's time for tha list!Det är inte ofta det är dags. Ungefär en gång om året, för att vara lite mer precis. Dags för listan som Sverige väntat på med skräckblandad förtjusning – det är dags för fjärde årets Sveriges 69 osexigasteTM!

Under 2005 och halva 2006 har valvet med iakttagelser, observeringar och förföljelserapporter vaktats av böldpestbärande råttor. Tack vare en låda antibiotika som vi kom över billigt har redaktionen klarat sig undan från större manfall. Nog för att två medarbetare inte finns med oss längre, men det är ju inte digerdöden direkt.

Arbetsprocessen har i år dragit ut på tiden på grund av sedvanlig osämja på redaktionen. Det är lika lätt att välja mellan två osexiga bestar som att välja mellan infekterade tånaglar eller pappersskärsår mellan fingrarna. Men vi lyckades till slut. Listan är klar, osexigheten i Sverige har än en gång rangordnats. Skärsåren har läkt.

Vi har inte med några ministrar eller medelåldriga riksdagsmän på årets lista. Poolen av deras dammiga osexighet är för djup och vi vågar inte doppa oss, av rädsla för att föras bort med strömmen och hamna mitt ute i ett hav av grådaskighet. Så de lämnas utanför, hela djävla bunten.

Vi diskvalificerar även vidriga våldtäktsmän, pedofiler och dylika kriminella. Således finns det ingen plats på listan för Hagamannen, steroidsnubben som dödade sin styvdotter, eller Tito Beltran.

Alla andra är fair game. Gevären är laddade, nu ska vi skjuta hagel.

Mycket nöje!

Redaktionen
Boyahed.com
2006-06-07De som tjänstgjorde på förra årets lista, men som var lite för sexiga eller anonyma för årets lista:
AMY DIAMOND, ANDERS ÖSTMAN, ANDREA LUKIC, BERT KARLSSON, BILLY LANSDOWNE, DR. ALBAN, ELIN ”GRYNET” EK, ERNST KIRCHZSCHTIEGER, FADDE ROSING, FREDRIK DOLK, FREDRIK KEMPE, GEORGE MOURAD, GUDRUN SCHYMAN, JAN GUILLOU, JAN SCHERMAN, JAN-OVE WALDNER, JENS ORBACKS GAMLA MOSTER, JENS STENBERG, JOHAN EDLUND, JOHAN T. LINDWALL, JONAS GARDELL, KAJSA INGEMARSSON, KIKKI DANIELSSON, KRISTIAN LUUK, LINDA ROSING, LUKAS MOODYSSON, MAGNUS UGGLA, MARTIN LUUK, MATS DROUGGE, NALLE KNUTSSON, OLINDA BORGGREN, PATRICK EKWALL, PER BILL, PETER HARRYSSON, PETER WAHLBECK, PIGGE WERKELIN, ROBERT PERLSKOG, ROBINSON-JERRY, ROBINSON-ROBBAN, SEBASTIAN DAWKINS, SHAN ATCI, SHIRLEY CLAMP, STAFFAN LINDEBOJJ, STEFAN SAUK, ÅKE UNGER och ÅSA ”KRISTI BRUD” WALDAU


69. PETTER NILSSON (NY) [Direktlänk]

Med en överväldigande majoritet av de tolv tittarna bakom sig vann Petter Nilsson dokusåpan Toppkandidaterna. Vinstpengarna gick till hans verksamhet i Det osynliga partiet, med det modiga manifestet att de inte står för någonting utan bara är anti det mesta. För helvete, kan man inte ens vara en vanlig enkelt vandal utan att ha en partitillhörighet numera?


68. ADAM ALSING (39) [Direktlänk]

Big Brother-programledaren har av någon anledning rakat av sig skägget, klätt sig i gardiner och börjat prata bäbisspråk. Den forna imagen var verkligen ingen höjdare men detta är värre. Är det där en klänning eller har din symaskin spytt?


67. RALF EDSTRÖM (NY) [Direktlänk]

Expertkommentatorer av idag får alltid prata om saker de var bra på för tjugo år sedan. Låt Ralf istället babbla om hur man bäst sänker ett flak starköl under en kväll, gör radiosändningar med spritdoppad tampong i gumpen eller i fyllan och villan kör på en liten flicka på en ödslig väg, dumpar liket i skogen och kör vidare hem som om inget hade hänt. Ni vet, vardagsgrejer.


66. TONE BEKKESTAD (NY) [Direktlänk]

Ja, vi vet att hon egentligen är från Norge, men hennes osexighet är gränsöverskridande. Vi skulle inte sörja nämnvärt om hon så kvävdes till döds i en tragisk lusekofteolycka när hon tar på sig längdskidorna efter att ha druckit morgonens första kopp olja.


65. HASSE ARO (NY) [Direktlänk]

Leif GW Persson har lämnat Efterlyst. Det är att jämföra med att ta alla kulor ur en pistol ämnad för rysk roulette, att använda steriliserade nålar vid intravenöst heroinbruk eller att ta bort nikotin från snus. Var finns spänningsmomentet? Och varför existerar Hasse Aro?


64. FRONDA (NY) [Direktlänk]

Puberteten är den period i livet då barn påbörjar sin färd mot vuxenlivet. Den karakteriseras ofta av pinsamheter som röstförändringar, generande hårväxt och ett lyssnande på Fronda. För de lyckligt utvalda som inte vet vem Fronda är så kan han i det närmaste beskrivas som Markoolio, men utan streetcred.


63. MALIN BERGHAGEN (NY) [Direktlänk]

Med en pappa som sjunger om sin kärlek till teddybjörnar så är det inte så konstigt om ungen blir lite paranoid. Att under sin uppväxt sova med ena ögat öppet, vakandes över ett mindre berg av gosebjörnar kan inte har varit lätt. Vi förstår att knakande brädor, knäpp i fönsterrutor och fuktiga flås i nacken kan misstolkas som något annat än vinden. Men gör inte TV om det, snälla.


62. PETER SWARTLING (NY) [Direktlänk]

Vi tycker det är förskräckligt att någon kan få sitta och fördöma och racka ner på andra människor. Särskilt någon som är så här ful. Allvarligt talat. Peter Swartling har ett ansikte bara en mor kan älska, förutsatt att morsan är blind.


61. DICK LAST (NY) [Direktlänk]

Snubben heter Dick!


60. JEPPE STRIDH (NY) [Direktlänk]

Det finns en gammal b-film med det klassiska namnet ”They Saved Hitler’s Brain!” Det är faktiskt alldeles sant. Hjärnan i fråga är nu inplanterad i den skånska hundtränarens huvud och om ingen stoppar honom kommer han snart att invadera Polen med sin armé av lydiga schäfrar. ”Wir müssen die pudel aufrotten!” vrålade han en gång när vi slog på SVT. Ack, denna hunduppfödning och dess medföljande rasbiologi.


 1   2   3   4   5   6   7   8   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut