[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2003-02-17 | Notis / Inrikes
2003-05-28 | FAQ/OFF
2005-08-24 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Bok: The Return Of The Bunny Suicides
Av Johan Åhlund
2005-07-19
Recension
Då det inte varit någon recension på länge tyckte vi det var dags att höra med Johan Åhlund på livsstilmagasinet Finch.se om hur det gick med hans exkursion bland fluffiga kaniners dödslängtan i Andy Rileys bok The Return Of The Bunny Suicides.

Läs hela artikeln... | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut

Klicka för att läsa 'The Return Of The Bunny Suicides'

DVD: Hipp Hipp! Säsong 1 (DVD)
Av Johan Åhlund
2004-10-17
Recension
Johan Åhlund från livsstilsmagasinet finch.se har tagit sig en titt på första säsongen av Hipp Hipp! som under förra året kom ut på DVD. Vet du inte vad Hipp Hipp! är har du troligtvis precis lyckats rymma från vargarna som hållit dig fången under de första åren på tvåtusentalet. Läs detta och spring sedan och köp boxen, oupplysta vargunge!

Läs hela artikeln... | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut

Klicka för att läsa 'Hipp Hipp! Säsong 1 (DVD)'

TV: The Office
Av Johan Åhlund
2004-01-27
Recension
En pseudodokumentär tv-serie om personalen på ett företag som säljer papper till andra företag? Vem kunde ha trott att detta skulle komma att bli förra årets mest omtalade och emotsedda utländska komediserie. Den sändes på Svt och veckorna innan premiäravsnittet snackade alla tv-kritiker och krönikörer om den. Nu får du en chans att läsa vad gästskribent Johan Åhlund har att säga om brittiska "The Office".

Läs hela artikeln... | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut

Klicka för att läsa 'The Office'

Bok: Två nötcreme och en moviebox
Av Jan Karlsson
2003-12-17
Recension
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har tidigare råkat i blåsväder för sitt ”jävlas-med-folk-tills-det-inte-är-roligt-längre”-program Ursäkta röran, vi bygger om och nyligen avslutade de första säsongen av High Chaparall. Parallellt med detta har de också släppt en alldeles fantastisk bok, vid namn Två nötcreme och en moviebox – Hisnande generaliseringar om vår uppväxt i DDR-Sverige.

Läs hela artikeln... | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut

Klicka för att läsa 'Två nötcreme och en moviebox'

Standup (TV): CCP: Dave Attell
Av Jan Karlsson
2003-11-23
Recension
Välkommen till den första delen av vår ändlösa serie recensioner av allehanda humorrelaterat material. Vi kommer någorlunda regelbundet att betygssätta och diskutera ståuppframträdanden, böcker, skivor, filmer, mockumentärer och annat av intresse - helt enkelt sånt som innehåller humor i någon form. Betyg ges i "Humor" och "Övrig behållning", där humor är en slags "skrattfaktor" och övrig behållning hur intressant eller underhållande det är i övrigt.
I det första avsnittet avhandlas ett ståuppframträdande av New York-baserade komikern Dave Attell.

Läs hela artikeln... | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut

Klicka för att läsa 'CCP: Dave Attell'