[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-12-10 | Notis / Vetenskap
2002-11-11 | Inrikes
2003-12-17 | Recension
2002-11-25 | Topp 5

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Vad vet du om Boyahed?
Av Boyahed.com
2005-11-16
Quiz

1. THE WRITER’S GUILD – Oj, vad många som skrivit för Boyahed under åren. Antalet är chockerande. Vem av följande ärade personer har inte stått som författare till en artikel på Boyahed.com?

 Emma Sjöberg
 Ernesto Hemingway
 Lasse Anrell
 Anton Elenius
 Kapten Haddock


2. BEWARE OF FALSE SPOILERS - Genom en tidig PR-kupp ökade besökarantalet på den nystartade sidan markant. Redaktionen valde helt enkelt ut en av det årets Robinsondeltagare halvvägs in på säsongen och avslöjade att denne skulle vinna. Expressen gick på bluffen, skrev en artikel och saken var biff. Någon tjomme som hette Antoni vann, men vad hette Boyaheds utvalda kandidat?

 Robinson-Jesus
 Robinson-Erold
 Robinson-Muhammed
 Robinson-Leif
 Robinson-Buddha


3. FUCK THE ROYAL FAMILY - När Boyahed tipsar om olika saker dyker rådet om älskog med en kunglighet oväntat ofta upp. Vem är det man ska ha sex med så mycket man bara hinner?

 Kung Carl XVI Gustaf
 Drottning Silvia
 Kronprinsessan Victoria
 Lillprinsessan Madeleine
 Lillprinsessan Carl Philip


4. FORUM FOR ’EM - Svettpärla. Svettkörtel. Svettgrotta. När användarna uppnått ett visst antal inlägg på Boyaheds svettforum klättrar de i rangordningen av svettiga epitet. Under en period hade vi även ett system där man tilldelades en viss mängd värdelösa låtsaspengar baserat på sin aktivitet. Vad hette valutan?

 Svettdollar
 Perspirationspesos
 Svetteriner
 Pundarpund
 Deodorantkuponger


5. WE’LL SEE YOU IN COURT - Då och då blir folk lite sura på Boyahed, trots att vi är så snälla och fogliga. Men vilka högt ansedda kändisar har egentligen blivit så arga att de hotat att polisanmäla?

 Billy Butt
 Billy Butt och Sebastian Dawkins
 Billy Butt, Sebastian Dawkins och Michael Brinkenstierna
 Billy Butt, Sebastian Dawkins, Michael Brinkenstierna och Dick Harrison
 Samtliga medlemmar i Army of Lovers


6. BATTLE TO THE DEATH - Vörsuss är tidsfördrivet där det gäller att välja det mest tilltalande av två olika alternativ och sedan upprepa processen i all oändlighet. Resultaten är lärorika. Kebab är godare än falafel, det är viktigare att vara snygg än att vara rolig, och herrarna Bush och bin Laden är ungefär lika populära, till exempel. Men vilket årtionde är populärast bland vörsussklickarna?

 Femtiotalet
 Sextiotalet
 Sjuttiotalet
 Åttiotalet
 Nittiotalet


7. LOOK-A-LIKE - Listorna över Sveriges 69 osexigaste beskriver i regel folks osexiga personligheter, men då och då bedöms även utseendet. Vem ser ut som en penis med öron?

 Dick Harrison
 Fredrik Birging
 Michael Brinkenstierna
 Fredrik Kempe
 Richard Rooster


8. RHYME JOB – Boyahed.com hjälper dig att bli en bättre rappare. Vilket av följande ord rimmar, enligt Fevens rimlexikon, på ”taket”?

 Flygvapnet
 Maken
 Massakret
 Planet
 Alla ovanstående rimmar på ”taket"


9. YOU SAY POTATO - Det finns många olika sorters potatisar. Vilken är den enda av dem som Boyahed kunnat avslöja har ögon, öron, armar, ben och en älskvärd personlighet?

 Asterix
 Blue Congo
 Rosamunda
 Sieglinde Siiklii
 Umberto


10. PATIENCE, PLEASE - Fyra små ord, en stor livslögn. ”Mer info inom kort!” har det stått på den sida där Boyahedredaktionen presenteras ända sedan starten för tre år sedan. Vad betyder ”inom kort” mer specifikt?

 Om bara några minuter.
 Innan onsdag, vi lovar.
 Så fort vi hinner.
 Det är danska och betyder sorgsen lycka.
 Inte ett skit.


11. FREE LOVE - Vill du ha fem gratispoäng?

 Ja
 Nej


  


Gör testet... | Kommentera | Skicka | Skriv ut