[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2007-12-03 | Photoshop
2005-03-07 | Inrikes
2008-06-12 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Dvärgar och droger, facit
Av Johabbed bin Laugsson
2006-12-18
Pyssel
FACITGlader.

Trötter.

Kloker.

Toker.

Butter.

Blyger.

Prosit.

Snövit.Glader käkar regelbundet ecstasy och är sedermera en glad och kärleksfull prick. Han kallas för övrigt trädkramare av de andra dvärgarna - inte för att han är särskilt miljömedveten, utan för att hans kärleksfulla rus om nätterna leder till älskog med de av skogens varelser som inte förmår flytta på sig.
Trötter är heroinist. Han börjar få svårt att sköta sitt dagliga arbete i gruvan och rör sig som i slowmotion. Om ett halvår eller sådär kommer ni regelbundet se honom på Plattan i Stockholm, och inom ett år hittas han död av en överdos på en offentlig toalett.
Kloker brukar sitta vaken under nätterna och filosofera alltmedan han puffar labbodlad medicinsk marijuana. Denna är så klart fullt laglig, utskriven till honom för att motverka ledvärk och grön starr. Är man klok så är man.
Toker går på LSD, med är även att anse som en blandmissbrukare av högsta rang. Går det att svälja, då är Toker där, och i en berömd episod förtärde han faktiskt en hel tvål i hopp om ett rus. Hans bristande talförmåga är inte medfödd, utan helt enkelt ett led i de hallucinationer han ständigt lever med.
Som många andra korta män överkompenserar Butter sin korthet medelst styrketräning. Något fint gym finns inte i skogen och gruvarbetet räcker inte riktigt till, så Butter käkar ryssfemmor och när tillfälle ges injicerar han även steroider direkt i gumpen. Han är mycket aggressiv och har, om någon dvärgfetischist därute nu undrar, krympna testiklar.
Blyger är så klart nykterist.

Trodde ni att Prosit verkligen bara var pollenallergiker? Nej nej, här är det kokain som gäller. Han nyser och snörvlar dagarna i ända och går dessutom på toaletten onödigt ofta. Om man pausar Disneyfilmen vid rätt tillfälle mitt under Prosits nysningar ser man mycket riktigt partiklar av vitt pulver komma utfarande. Colombianskt näsgodis, tveklöst.Snövit använder sitt namn till trots inte kokain, även om hon som den bildsköna och tonåriga prinsessa hon är säkerligen skulle bjudas på drogen om hon någonsin gick på Spy Bar. Nej, Snövits drogbruk är ofrivilligt. Prinsen har så klart droppat GHB i hennes glas och våldför sig sedan på Snövit när hon slocknat. Den där historien med en elak drottningmoder som förgiftat äpplen? Pscht, den håller inte fem minuter i ett förhörsrum med en van snut.Daterape.
Daterape!Fotnot: På engelska är Toker en haschpuffare och Butter ett smör. <<   1   2  | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut