[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-04-19 | Notis / Sport
2004-05-12 | Kultur & N
2006-08-17 | Notis / Utrikes
2008-07-24 | Boyahedklassiker

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
År 2006 i backspegeln, del 3
Av Boyahed.com
2007-01-16
Dokument


Juli

I Irak pågick kriget, precis som det har gjort sedan urminnes tider och kommer att fortsätta göra för all framtid. På Boyahed.com gjorde vi så klart vårt bästa för att hjälpa till.

Dopningstumultet fortsatte också efter att Tour de France avslutats. Vinnaren Floyd Landis testades positivt, vilket förstås är negativt. För dopning respektive för hans karriär. I alla fall så väckte detta hopp för hans konkurrenter längre ner i resultatlistan.Augusti

Sverige hade åkt ur fotbolls-VM med dunder och brak. Flera profiler uttryckte stor tveksamhet om att fortsätta spela i landslaget, men förbundskaptenerna var ihärdiga. Kommer du någonsin tillbaka, Kennet?

I Libanon, som kanske hade tröttnat på att Irak fick alla rubriker, pågick nya oroligheter. Eller som vi också kallar det… krig. Detta gav självfallet den skånske komikern Sven Melander en hel del att fundera på.

Vad är det för likhet mellan Sven Melander och Sven Nylander? Svaret är deras förnamn, de två sista stavelserna av deras efternamn, och en kvinna från Örebro som de båda spände på i mitten av åttiotalet.

Men var var vi? Just det, Sven Nylander. Den eviga fyran åkte dit för kokaininnehav tillsammans med bland annat Patrik Sjöberg, och var omedelbart väldigt ångerfull. Eller inte omedelbart, utan först efter att han insett att han inte kunde ljuga sig ur situationen. Mer kan läsas i hans pressmeddelande.

Kriget i Libanon hade nu pågått sedan mer än två textstycken tillbaka, men skulle snart få sitt slut. Lars Moberg, utrikeskorrespondent, sörjde.

Sörjde gjorde också moderaternas forne partiledare Bo Lundgren. Trots att valupptakten var i full gång ville ingen ha honom i sin morgonsoffa. Stackars, stackars Bo.September

Petter Hansson fick dock en riktigt glamorös inbjudan. Det var vi på Boyahed.com som valde att bistå honom om han någonsin skulle vilja gå ut på lokal under en landslagssamling, som hans lagkamrater Mellberg, Wilhelmsson och Zlatkohimovic gjort.

Några dagar senare gjorde Petter Hansson sin första godkända insats i landslaget någonsin i matchen mot Spanien och kommer därmed att vara bofast i backlinjen långt efter att alla hans leder drabbats av reumatism. Så kan det gå.Mer cyklister!
Kennet.
Svenny Lander.
Bo Lundgren.
Petter Hansson.
 <<   1   2   3   4   5   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut