[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2008-05-13 | Notis / Sport
2006-03-08 | Kultur & N
2008-06-12 | Notis / Inrikes
2007-10-31 | Notis / Utrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
År 2006 i backspegeln, del 4
Av Boyahed.com
2007-01-16
Dokument


Oktober

Nu jävlar slår sig Aftonbladet in på tevemarknaden! Med den nya satsningen TV7 visste vi alla att succén helt enkelt inte kunde utebli. Särskilt eftersom man lyckats med konststycket att få med Harald Treutiger, mannen som aldrig gjort ett felaktigt karriärsval i hela sitt liv.

Ungefär samtidigt hade Fredrik Reinfeldt gjort karriärsval för en mängd olika rika Stockholmare när han tillsatte dem som ministrar i den nya regeringen. Reinfeldt gjorde ett minst sagt lyckat jobb, då det visade sig att ministrarnas gemensamma brottsregister inte var i närheten av motsvarande för Hells Angels, utan bara i ungefärlig nivå med de fromma och oskyldiga Bandidos.

Drevet var igång, och Boyahed.com deltog med glädje. Det blev en notis om Nyamko Sabuni, en om Carl Bildt, och en större sammanställning över hela regeringens fuffensaffärer.

Höstens älgjakt gick inte som planerat, och när tre olika jägare hittades döda på olika platser i landet hopades frågetecknen. Men för andra var det mer självklart vad som hade hänt: Älgarna attackerade.

Lika högvilt som älgar i skogen är domännamn på Internet. Inga applåder för den övergången, tack. Ska man verkligen behöva råka ut för obehaglig försäkringsinformation när man porrsurfar, frågar man sig?November

PANG PANG PANG PANG! Saddam Hussein döms till döden. PANG PANG PANG PANG! Greenpeace förskräckta. PANG PANG PANG PANG!

En annan mäktig man, utrikesminister Carl Bildt, visade sig ha väldigt trevligt åt både porr och vapen. Denna fetisch är en naturlig bieffekt av att arbeta som diplomat i krigshärjade områden, menar experter. Fråga bara Hans Blix.

Utan att ha nått sitt mål om att göra hajdräkten till mainstreamklädsel bestämde sig Ian Thorpe för att sluta simma. Ingen hade anat hans suicidala tendenser.

Expressen var man mäkta stolta över att kunna presentera ännu ett i raden av journalistiska bottennapp. Men denna gång var det bokstavligt talat!

En rostig revolver som fanns med perifert i Palmeutredningen fiskades upp från en sjö i Dalarna, och Expressen fylldes med artikel på artikel som trovärdigt och ihärdigt förklarade att detta var en otroligt viktig nyhet som visst hade en inverkan på jakten på Palmes mördare. Samtidigt fylldes skurhink på skurhink med en helt annan sorts mänskligt producerad sörja.December

Kväll på kväll låg han ensam i mörkret och lyssnade på The Final Countdown. I december 2006 skulle drömmen så äntligen bli sann. Svenske Christer Fuglesang reste till rymden och blev historisk.

Hur firar man bäst att nyår är i ankommande? Man hänger en gammal diktator, så klart! Och har man ingen gammal diktator till hands får man istället hänga hans dubbelgångare. När nacken knäcks låter det lite som en smällkaramell.


Harald Tröjtiger.Fredrik Reinfeldt.The moose is loose.Saddam Hussein.Palme.Christer Fuglesang.


 <<   1   2   3   4   5   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut