[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-04 | Kultur & Nöje
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-07-06 | Notis / Vetenskap
2006-02-21 | Notis / Inrikes
2006-09-01 | Notis / Inrikes
2002-12-23 | Notis / Sport

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
FAQ/OFF:
Frequently Asked Questions/Ofta Frågade Frågor


Om Boyahed.com

KAPITEL I: Da Basics

1.1 Vad är Boyahed?

Boyahed är en person, ett tillstånd, en institution, samt ett posthumanistiskt uttryck för den mänskliga rasens ständiga sökande efter ständigt sökande. Det är även en nyhetssatirisk hemsida på Internet.

1.2 När är Boyahed?

Boyahed är alltid Boyahed och existerar permanent i nuet och i evigheten. Men Boyahed uppdateras då och då, om det är det du menar, speciellt efter att någon artikelförfattare eller någon av redaktionsmedlemmarna skrivit något.

1.3 Var är Boyahed?

Boyahed befinner sig på www.boyahed.com, vilket du troligtvis vet. Huvudkontoret för redaktionen är för tillfället uppdelat till hälften i Lund, och till hälften i Falun.

1.4 Hur är Boyahed?

Respektlös och ohyfsad mot äldre.

1.5 Varför är Boyahed?

För att två studentajävlar kände för att skapa en humorsida som dels var rolig och dels kunde få dem att spendera tid på viktigare saker än trivialiteter som seminarier, tentor, och C-uppsatser. Rösterna i våra huvuden ville bli hörda av fler än oss själva, enkelt uttryckt.

KAPITEL II: Da Innehåll

2.1 Vad skiljer Boyahed från andra svenska humorsidor, som t ex Avigsidan eller Yttermera?

Boyahed kör sitt eget race, med enbart egenproducerat mög utan några som helst tillsatser. Allt på sidan kommer från våra egna medvetanden, och är alltså inte översättningar eller omarbetningar av andras material. Vi är alltså helt enormt originella och självständiga på ett sätt som ingen annan någonsin varit.

2.2 Det där är ju bara bullshit, det finns säkert andra sidor som också bara kör egenproducerat. Eller?

Coolt. Låt dem hållas.

2.3 Kan jag också få skriva på Boyahed?

Nej.

2.4 Varför inte?

Faktum är att de flesta människor här i världen helt enkelt inte är byggda för att vara en del av Boyahed.com. Du kanske tror att du är rolig och skulle kunna bidra med massor av fedt material, men i nittionio procent av fallen är en sådan uppfattning totalt felaktig. Det finns undantag, så om du tror dig ha något som skulle passa boyahed.com så får du givetvis maila oss och berätta vad du har i åtanke. Tänk dock på att nyhetsrapportering, reportage, topplistor och dylikt givetvis sköts exemplariskt av våra extremt kompetenta journalister, så om du är intresserad, försök att komma med något verkligt originellt.

2.5 Hur kan jag stödja Boyahed? Skulle det exempelvis gå bra om jag suger er lilltå?

Tyvärr erbjuder boyahed.com för närvarande inga möjligheter till tåsugning. Däremot kan du stödja Boyahed genom att helt enkelt berätta för din omgiving om hemsidans existens. Det är väldigt svårt för sidor att vara framgångsrika om ingen vet om att de finns. Se bara på Expressen.se. Dessutom kan du nu donera pengar till oss. Gör gärna det. Donera, alltså.

2.6 Hur är det med svenskan?

Boyahed.com arbetar aktivt för att främja ett korrekt bruk av det svenska språket och således finns det inga stavfel eller meningsbyggnadsfel på sajten. Om du skulle upptäcka ett stavfel eller liknande, då ser du fel. Du kan dock skicka ett mail till och meddela var du såg fel.

Det kan finnas "stavfel" i poesihörnan, men som ni alla förstår så är det avsiktligt. Det är trots allt poesi.

2.7 Fedt?

Fedt.