[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2004-01-27 | Recension
2004-04-21 | Dokument
2002-12-09 | Boyahed tipsar
2003-11-05 | Notis / Ekonomi

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Sveriges 69 OsexigasteTM 2007
Av Boyahed.com
2007-11-15
Kultur & N
It's time for tha list!
Sveriges 69 osexigasteTM 2007

Listan hela världen väntat på utan att veta om det är äntligen här. Vi snackar förstås Sveriges 69 Osexigaste 2007. För femte året i rad ser denna institution i svenskt kulturliv dagens ljus. Den blev förstås lite försenad i år.

Det har sina förklaringar. Först var vi tvungna att vänta in Ingmar Bergmans död, så att vårt löfte från förra årets lista verkligen skulle infrias. Sedan gick Povel Ramel också och dog, så den lista som låg klar i början av juni och som hade gubben på varenda plats fick skrotas.

I alla fall, nu är väntan över. Läs och förfäras.

Redaktionen
Boyahed.com
2007-11-15


69. CALLE SCHULMAN (NY) [Direktlänk]

Lille Calle hade en svår uppväxt. Det hela började med att han mor var otrogen med en bisamråtta nio månader innan han föddes. Sedan fick han reda på att hans storebror var Alex Schulman. Det mest tragiska är den genetiska defekt som gör att han tvångsmässigt söker kändisskap utan att äga någon som helst talang för någonting. Stackarn.


68. OTTO SJÖBERG (1) [Direktlänk]

Otto Sjöberg är exakt lika sexig som Expressens särskilda Boråsupplaga. Förra årets etta dalar likt en kvällstidningsjournalists självrespekt och hamnar nu nästan utanför årets 69 minst åtråvärda. För ärligt talat, det som är mest spännande med Otto Sjöberg... existerar inte.


67. LINDA ROSING (ÅT) [Direktlänk]

Tänk dig att du köpt en bil. Sedan byter du ut delarna på den, en efter en. Airbags, till exempel, byter du ut var tredje år. När bilen en dag helt plötsligt är helt utbytt och inte en enda detalj finns kvar av originalet… Det är då du döper om din bil till Bionda.


66. GIRALFOPARD EDSTRÖM (67) [Direktlänk]

Det hände en dag i mars. Förvånade fotbollstittare skickades till Ralf Edströms vardagsrum, då den forne fotbollsstjärnan skulle ge sin syn på en match i Champions League. Ralf sitter uppstajlad i sin finaste smutsiga t-shirt i sin finaste svarta skinnsoffa. Brevid honom stod den som en uppenbarelse. En stor jävla giraff i leopardmönstrad plysch. Det var som om en av Raffes fyllehallisar hade kommit till liv, och det var underbart.


65. BASSHUNTER (NY) [Direktlänk]

Abborrejägarn har tourette’s syndrom, men inte den roliga varianten där han vrålar ut obsceniteter i tid och otid. Synd, för det hade ju varit lite kul att se honom uppträda på Allsång på Skansen med en låt som hette Boten Anuskukpungdase.


64. KARIN MANNERSTÅL (ÅT) [Direktlänk]

Pyssel leder till att sniffa lim. Sniffa lim leder till hjärnskador. Hjärnskador leder till ett intresse för pyssel. Det är en ond cirkel gjord av papier-maché och dekorerad med glitter.


63. ROBERT LAUL (NY) [Direktlänk]

En klassisk fyllehallucination, förutom giralfoparder, är rosa elefanter. Om du ser en sådan är du antingen rejält berusad, eller så har du bara råkat hamna på samma efterfest till fotbollsgalan som en aspackad Robert Laul. Ta det bara lugnt, han kommer snart att bli utslängd.


62. NILS-PETTER SUNDGREN (ÅT) [Direktlänk]

Att påstå att Nils Petter Sundgren är gammal som gatan är att gravt underskatta vilket relativt modernt påfund gator är. Ett modernt filmstjärnenamn som Vin Diesel låter helt befängt i den åldrade herr Sundgrens öron. Mest eftersom diesel inte var påtänkt förrän han nått medelåldern och vin uppfanns när Nils-Petter var tonåring.


61. CHRISTINE MELTZER (NY) [Direktlänk]

Karriären började på TV4:s barnprogram. Och där fortsätter den, även om kanalen av någon anledning insisterar på att sända skiten på sena fredagskvällar. Listan över imitationer kan göras lång. Drottning Silvia med onormalt stora tänder. Victoria Silvstedt med onormalt stora tänder. Therese Alshammar. Hey Baberiba-regel nummer 1: Kvantitet belönas medan kvalitet pissas på och lämnas att dö.


60. PEPPE "PIMP MY MOUTH" ENG (49) [Direktlänk]

Den ironiska generationen kontrollerar media. Varför skulle annars Peppe Eng leda ett program som heter "Talang"? Det är ungefär som att anlita Tomas Fogdö som programledare för Let’s Dance.


 1   2   3   4   5   6   7   8   >>   | Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut