[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2006-11-05 | Notis / Utrikes
2006-09-01 | Notis / Inrikes
2008-08-04 | Notis / Kultur & N
2002-11-11 | Notis / Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Boyahed presenterar stolt: DÖDSPOLARE 2009
Av Boyahed.com
2009-01-04
T
Ett nytt år ska ses som en möjlighet att bli en godare och mer omtänksam människa. Sedan ska denna möjligheten glömmas bort och ersättas med cynism och morbiditet på högsta nivå. Bara för att det känns som så längesen vi på Boyahed var riktigt respektlösa inför den goda smaken, har det blivit dags för den trevliga sällskapsleken, nya folksporten, och helt igenom lysande idén...DÖDSPOLARE 2009!
Titeln syftar på engelskans Dead Pool, och går ut på att man gissar på olika kändisar som kan tänkas dö inom en snar framtid. Det finns också en variant som heter Dead [in a] Pool [of their own vomit], där man gissar vilka som kommer dö genom att kvävas av sina egna spyor. Eller den varianten finns inte egentligen, men namnet låter roligt.

Skit samma, vi spelar alltså den svenska varianten DÖDSPOLARE.

- - -

REGLERNA ÄR SOM FÖLJER: Den tävlande väljer 10 kändisar som den tror kan komma att dö år 2009. Fem av dessa är svenska och fem är utrikiska. Man får sedan poäng om dessa går och kolar vippen under året.

- - -

POÄNGEN RÄKNAS SÅLEDES: Poängskörden för varje död kändis blir [100 - kändisens ålder vid dödsbudet] poäng. Om en kändis dör vid 75 års ålder ger detta alltså 25 poäng, vilket gör att du får mer poäng om den som dör är ung. Dessutom får du mer poäng ju högre upp personen är på din lista. Om en kändis du har på första plats dör får du tio bonuspoäng. Om han/hon är på andra plats på din dödslista får du nio poäng, et c.

- - -

TILLÄGGSREGLER:

* Om en död kändis bara återfinns på en enda tävlandes lista så får denna tävlande 10 bonuspoäng.

* Vid årets slut bedöms det också vilken kändis som dött på roligast vis, till exempel kvävts av en kinderleksak eller fått hjärtattack i direktsänd uppesittarkväll av Bingolotto. De tävlande som hade den vinnande kändisen på sin lista får 15 bonuspoäng.

* Den som själv mördar en kändis för att vinna tävlingen kommer att diskas, så länge detta i hovrätten kan bevisas vara det huvudsakliga motivet.

- - -

VINNAREN TILLDELAS: Ett (1) exemplar av den mest meningslösa skämtartikel som finns, nämligen en Skrattpåse. Detta är en tygpåse som du kan trycka på och som då frånger sig ett mekaniskt skratt. Uppskattat värde 820 000 kronor. Plus/minus 819 975 kronor.

- - -


Hur deltar man då i denna tävling? Svaret är enkelt. Man blir medlem på Boyaheds Svettforum och fyller i sin lista på tio kandidater.
Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut