[bu: 'ja hed] | Boyahed.com
Senaste nytt
2010-02-08 | Sajtnyheter
2009-06-27 | Notis / Kultur & N
2009-06-04 | Kultur & N
Prenumerera på Boyahed.com  RSS

Arkiverat
Slumpa fram artikel  Slumpvälj
2007-04-19 | Dokument
2007-05-16 | Notis / Politik
2006-11-30 | Notis / Utrikes
2006-10-11 | Inrikes

Kommersiell kärlek

Donera en slant till Boyahed.com och få en ballong av kärlek!
Ett fatalt misslyckande
Av Boyahed.com
2002-12-09
OPERATION FEDTS
Två veckor senare har den arme och viljelöse Janne Kindgren misslyckats med den enkla uppgift han frivillgt åtog sig att genomföra. Ett misslyckande som inte ses med blida ögon av redaktionen.

Söndagen den 25:e november var uppstarten för Operation Fedtsäck, en organsierad och välsturkturerad vetenskaplig undersökning. Boyahed.com hade knutit det välkända fettot Tomas Brolin till undersökningen/projektet, och Tomas var mycket sugen på att föra över sina kunskaper om fettintag på sin adept Janne Kindgren. Trots Tomas påstridna och till synes överdrivna intresse av Jannes kropp, lyckades han inte förmå den oduglige till att uppnå målet (7kg viktökning på 14 dagar).

"Vafan va ni tjatar, lägg ner!" var den vanligaste förekommande kommentaren från den unge herrn när redaktionen dagligen ringde för att inkräva rapport. "Jag klarar det inte, har fan käkat grädde till frukost, lunch och middag" säger han vidare. "Ni leker med elden, jag är farligare än ni tror." Trots dessa motvilliga kommentarer räddes inte redaktionen, utan skickade dagligen hem en... ja låt oss kalla det en "uppmuntrare", som med finslipade och välinövade metoder skulle få Janne att skicka in sina rapporter till oss. Detta förgäves. Den ettrige, stryktålige och spinkiga lilla kalven lyckades på något sätt klara sig med skinnet i behåll, för att då och då skicka in taxiräkningar till redaktionen. "Falu Sjukhus - Britsarvet".

Tomas besvikelse var heller inte nådig, speciellt då han gått ner 3kg på grund av denn stress som projektet åsamkade honom. "Det var första och sista gången jag hade att göra med den där jävla ******" kommenterar han. "Och Boyahed bin Laugsson - du är skyldig mig för att ni framställt mig som misslyckad, att jag inte klarar av att mina uppgifter..."

Boyahed.com fick under gårdagen ett brev till redaktionen från Janne Kindgren:

"Kära Boyahed.com,

fan ta er och allt ni står för. Ring mig aldrig igen, OCH GE FAN I SKICKA HIT BOGDAN IGEN! Jag klarar inte mer. GE ER, FUCK OFF!!!!!!!

Med hatfull hälsning,

Janne Kindgren
Boyahed.com-hatare"

Timmarna senare fick vi en bild mailad från en anonym avsändare. Bilden visar den alltigenom misslyckade, patetiska och numera nedsupna och "missförstådda" Janne på en obskyr och udda transvestitbar i Stockholmstrakten.

Förnedrad, försmutsad och förjävlig!

Kommentera | Tipsa polarn | Skriv ut